Bilutleie på Kiev Boryspil Flyplass

 

Veibeskrivelse til Kiev Boryspil Flyplass-stasjon

Adresse

Borispol 7, 08307 Kyiv, Ukraina
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Kiev Boryspil Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Kiev-Boryspil flyplass (KBP) gjør det enkelt å skaffe leiebil i Ukrainas største by. Med eget kjøretøy kan du reise rundt etter eget ønske, helt uten å måtte ta hensyn til kolletivtrafikken. Du kan møte opp hos oss hvis du allerede befinner deg i Kiev, eller reservere din leiebil på forhånd over nett eller telefon. Her kan du velge blant kategoriene sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, økonomibiler til hyggelige priser eller den romslige SUV-kategorien. Det er flere nyttige ekstragoder inkludert i prisen uansett hvilken kategori du velger, som kollisjonsskadeforsikring og lokasjonstillegg.
Hvordan skaffe leiebil på Kiev-Boryspil flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Kiev-Boryspil flyplass?

Flyplassen går også under navnet Boryspil internasjonale lufthavn og ligger nesten 3 mil unna Kiev bysentrum. Leiebil fra Kiev-Boryspil flyplass er dermed den klart raskeste og mest effektive måten å starte oppholdet ditt på. Det spiller heller ingen rolle om flyet blir forsinket, siden vi har døgnåpent for både henting og levering av kjøretøyet. Dersom du har behov, kan du kan velge oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete til junior. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Se det nordlige Ukraina med leiebil fra Kiev-Boryspil flyplass

Se det nordlige Ukraina med leiebil fra Kiev-Boryspil flyplass

Kiev er full av attraksjoner og severdigheter som best kan oppleves med en leiebil fra Kiev-Boryspil flyplass. Kiev Opera er et praktbygg med utsøkte detaljer du kan beundre, og her er mange overdådige regjeringsbygg som vil få minnebrikken på kamera til å fylle seg raskt. Ettersom Kiev er blant de 10 største byene i Europa, finner du utallige shoppingsentre og handlegater for de shoppingglade. I tillegg er byen kjent for sine mange religiøse bygg hvor St. Sofia-katedralen med sine vakre kupler er noe du absolutt bær få med deg. Vi ser frem til å hjelpe deg med personlig transport i Kiev.
Show more

Greit å vite når du leier på Kiev Boryspil Flyplass

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kiev Boryspil Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kiev Boryspil Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kiev Boryspil Flyplass?
Bestill en langtidsleie ved Kiev Boryspil Flyplass ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Vanlige spørsmål om leie på Kiev Boryspil Flyplass

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kiev Boryspil Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?