Bilutleie
Kiev Zhuliany Flyplass
Kollaps
Ukraina // Kiev // Kiev Zhuliany Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil på Kiev Zhuliany Flyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Medova 2
  03048 Kyiv UA +380-443830006
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: IEV
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
 
 

Sixt bilutleie på Kiev Zhuliany flyplass (IEV) bør være ditt førstevalg når du skal ordne personlig transport i Ukrainas største by. Vi har nesten et helt århundre med erfaring i å skaffe pålitelige kjøretøy til kundene våre, og vi får bilmodellene levert fra anerkjente fabrikanter. Kategoriene vi tilbyr her er økonomibiler til nesten uslåelige priser, brukervennlige familiebiler eller 4x4 dersom du vil ut på oppdagelsesturer. Du får air condition med samtlige modeller, noe som sørger for god temperaturregulering i kupéen, og tredjepartforsikring gjør at du kan kjøre rundt i det nordlige Ukraina uten bekymringer.

Praktisk informasjon om Kiev Zhuliany flyplass

Denne flyplassen er den minste av to flyplasser som betjener Kiev, men den er til gjengjeld mest lokalt plassert bare 4 kilometer unna bykjernen. Bare følg anvisningene etter ankomst for å finne logoen til Sixt og våre medarbeidere bak skranken, så vil vi sørge for at du får en leiebil i ønsket bilkategori. En spesifikk bilmodell er imidlertid avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. GPS er en oppgradering vi anbefaler i en millionby som Kiev, slik at du lett finner frem til alle severdighetene. Kollisjonsskadeforsikring vil også sørge for at du føler deg trygg når du kjører leiebil fra Kiev Zhuliany flyplass.

Attraksjoner du kan se med leiebil fra Kiev Zhuliany flyplass

Kom deg til den enorme Moderland-statuen som ligger i en stor og åpen park, og den store Mariyinsky-parken er også blant de flotteste du vil finne i Kiev. Her er mange museer du kan besøke, som er viet til både kunst og historie. Spesielt anbefales Tsjernobyl-museet og Open Air Museum der du kan se rekonstruerte gamle ukrainske landsbyer. Har du med familien, kan du kjøre til en av byens vannparker som byr på flere dagers moro for alle aldersgrupper. En leiebil fra Kiev Zhuliany flyplass gir deg mange fordeler.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Kiev Zhuliany Flyplass IEV Medova 2 03048 Kyiv 50.412511, 30.443372 +380-443830006

Sixtstasjon Kiev Zhuliany Flyplass IEV

Medova 2
03048 Kyiv
 
Telefon +380-443830006

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service