Bilutleie i Uzhgorod

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Uzhgorod

*Prisene ble beregnet den 31.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Uzjhorod Togstasjon som starter den 07.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Uzhgorod

Hvordan ordner du med leiebil i Uzhgorod?

Hvordan ordner du med leiebil i Uzhgorod?

Når du leier bil i Uzhgorod hos Sixt, vil vi gjøre vårt ytterste for å sikre deg et helhetlig leiebilopphold, og i tillegg byr vi på priser helt i lavsjiktet og et utvalg av kjøretøy som alltid er nylig oppgradert. Uzhgorod ligger helt i de vestlige delene av det store landet Ukraina, og her er landskapet preget av grønt, flatt og kupert terreng. Velg fritt mellom kategoriene familiebiler til dagligdags bruk, økonomibiler så det blir ekstra enkelt å finne parkeringsplass, 4x4 hvis du vil ta turer litt utenfor allfarvei, og sist, men ikke minst luksusmodeller for noe utenom det vanlige. Alt skulle dermed være klart for å prøve Sixt bilutleie i Uzhgorod.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Truskawez og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har lagt én av filialene våre strategisk til på Uzhgorod sentralstasjon, og dermed vil du få en rask overgang fra offentlig til personlig transport. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du må gjerne også bestille oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete til junior.
Hva du kan se og gjøre med leiebil i Uzhgorod

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Uzhgorod

Uzhgorod bysentrum er delt av elven Uzh, og dermed er landskapet rundt frodig og vakkert. Siden tre andre land ligger like i nærheten, kan du se flere nasjonaliteter i bykjernen og høre flere språk bli snakket. Den store parken Bozdos`kyi gir deg ro i sjelen, og mot nordøst fra Uzhgorod kan du kjøre gjennom et grønt dalområde. Her ligger blant annet Nevytsky slott som byr på eventyraktige ruiner og nydelig utsikt. Følger du veiene lenger i samme retning, kommer du til flere nasjonalparker. Med eget kjøretøy vil Ukraina gi deg mange flotte opplevelser.
Show more
Greit å vite når du leier i Uzhgorod
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Uzhgorod?
For å leie en bil med SIXT ved Uzhgorod må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Uzhgorod.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Uzhgorod?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Uzhgorod. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 1 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,5)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)
Service under og etter utleien
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Vanlige spørsmål om leie i Uzhgorod

Hva trenger jeg for å leie en bil i Uzhgorod?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Uzhgorod?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Uzhgorod?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Uzhgorod

Vis mer