Bilutleie
Waiblingen
Kollaps
Tyskland // Waiblingen
Endre personlige detaljer

Leiebil Waiblingen: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Waiblingen! Hos oss finner du alltid det du leter etter dersom du er på jakt etter leiebil i Waiblingen og omegn. Vi tilbyr et stort sortiment med mange forskjellige kjøretøy og kan blant annet tilby et utvalg av sportsbiler og cabriolet-modeller som du kan kose deg med dersom du planlegger å kjøre mye på autobahn. Hos Sixt finner du også forskjellige stasjonsvogner dersom du skal på ferie eller tur med hele familien. Denne delen av Tyskland byr på mange utfluktmuligheter, og derfor er det alltid smart å velge en bil med mye plass når du skal leie en bil i Waiblingen.

 
 • Waiblingen

  Sixt Bilutleie
  Alter Postplatz 13
  71332 Waiblingen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Besøk vår bilutleie i Waiblingen!

Når du ser etter en leiebil med mange ekstra finesser, bør du velge en bil fra Sixt. Hos oss finner du mange tilleggstjenester som gjør reisen din så enkel som mulig. Når du leier en bil i Waiblingen, planlegger du kanskje også å tilbringe en del tid i bilen, og derfor finner du blant annet biler med automatgir hos oss. Du kan også bestille GPS som en tilleggstjeneste for de fleste modellene våre. Reisen i Tyskland blir lett og spennende når du har mulighet til å navigere dit du vil dra! Vær oppmerksom på at vi bare kan garantere bilkategori og ikke en spesifikk modell.

Med en leiebil fra Sixt kan du utforske Waiblingen og omegn

Waiblingen er et flott område der naturopplevelsene står på rad og venter! Her finner du vandringsstier rett utenfor byen, og disse kan nås på enkel måte med egen leiebil. Om du vil se mer enn bare Waiblingen og omegn, kan du også ta turen til de flotte og historiske byene rundt. Stuttgart er kun en halvtimes kjøretur unna, og dersom du har litt ekstra tid, bør du også legge turen innom den gamle universitetsbyen Heidelberg som byr på gode shoppingmuligheter. Den imponerende domkirken i Ulm er også å anbefale.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service