Bilutleie på Köln Sentralbanestasjon

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Köln Sentralbanestasjon-stasjon

Adresse

Trankgasse 11 im Hbf, 50667 Köln, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
06:00 - 21:00
Helligdager
06:00 - 21:00

Våre tjenester ved Köln Sentralbanestasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Köln sentralbanestasjon! Du befinner deg her i parfymens fødeby (eau de Cologne) som har et av Tysklands største universiteter, shopping i verdensklasse og en koselig gamleby som er møysommelig gjenoppbygget etter ødeleggelsene fra andre verdenskrig. Her har vi et godt utvalg slik at det skal være enkelt å leie bil på Köln sentralbanestasjon (Köln Hbf). Stasjonen ligger rett ved gamlebyen, finansdistriktet, elven Rhinen og katedralen Kölnerdomen med de høye tårnene som synes over hele byen. Det store messesenteret Kölnmesse er bare noen minutter unna med bil. Bonn og Düsseldorf er også innenfor rekkevidde med din egen leiebil fra Köln sentralbanestasjon. Fra Köln/Bonn lufthavn (CGN) kommer du enkelt med flytog til sentralbanestasjonen og vår utleiestasjon.
Besøk Köln året rundt med leiebil fra Sixt

Besøk Köln året rundt med leiebil fra Sixt

På Sixt sin stasjon på sentralbanestasjonen i Köln har vi et stort utvalg biler som passer for ulike behov. Vi har kompakte sedaner og spenstige sportsbiler, og trenger du mye plass, har vi 4x4-modeller og minibusser. Når du bestiller kjøretøyet ditt på nettsiden, vår kan du velge en bil med automatgir uten ekstra kostnad. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men du får alltid en bil i ønsket kategori. Velg gjerne en av våre ledige modeller med smarttelefonen din ved utlevering. Har du planer om å besøke flere byer i Tyskland, får du fri kilometerlengde inkludert i prisen hos oss. I Köln tiltrekker det stemningsfulle julemarkedet seg mange besøkende om vinteren. Du får vinterdekk inkludert hos oss, og du kan leie kjetting og skistativ hvis du skal videre til en skidestinasjon. Vi gleder oss til å gi deg nøklene til leiebilen din!
Show more
Greit å vite når du leier på Köln Sentralbanestasjon
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Köln Sentralbanestasjon?
For å leie en bil med SIXT ved Köln Sentralbanestasjon må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Köln Sentralbanestasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Köln Sentralbanestasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Köln Sentralbanestasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Köln Sentralbanestasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Köln Sentralbanestasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?