Bilutleie på Norderstedt

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Norderstedt-stasjon

Adresse

Gutenbergring 43, 22848 Norderstedt bei Hamburg, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
06:00 - 20:00
Lør
06:00 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Norderstedt

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Norderstedt Sør i Hamburg! Regnet i befolkningstall er Norderstedt den femte største byen i det nordlige Tyskland og ligger i den sørlige Schleswig-Holstein-delstaten. Du finner vår bilutleiestasjon lett tilgjengelig bare 35 minutter fra Hamburg lufthavn (HAM) med flybuss, og du kan leie bil i Norderstedt Sør for å utforske både Hamburg by og hele regionen. Reiser du med familien, kan dyreparken Hagenbeck være en trivelig attraksjon å besøke, og ikke langt unna ligger opplevelsesparken Hamburg Planetarium som du enkelt kan kjøre til med eget kjøretøy. I Norderstadt og omegn finner du også en rekke gode hoteller for forretningsreisende, og en liten kjøretur unna finner du Raakmoor naturreservat. Dermed har du både innkvartering, rekreasjonsmuligheter og shopping, restauranter og attraksjoner like om hjørnet med egen leiebil fra Norderstedt Sør.
Oppdag Norderstedt med leiebil fra Sixt

Oppdag Norderstedt med leiebil fra Sixt

Sixt har et utvalg leiebiler i Norderstedt Sør som passer mange transportbehov i Tyskland og Hamburg-metropolen. Sedaner og stasjonsvogner passer fint for familier og byturer, 4x4 er flott for lengre kjøreturer og ekstra motorkraft, cabrioleter eller sportsbiler er beregnet for standsmessig kjøring i Norderstedt og hele Hamburg-regionen, og vi har også lastebiler og varebiler. Vi garanterer at du alltid får en bilmodell i kategorien du har forhåndsbestilt, men en spesifikk modell er avhengig av tilgjengelige modeller ved ankomst. Ønsker du å velge fra øverste hylle når du kommer, kan du velge modell med vår app for smarttelefoner ved utlevering. Her på våre nettsider får du god oversikt over inkluderte tjenester og tilleggstjenester, og dermed kan du enkelt skreddersy kjøretøyet akkurat slik du ønsker, for eksempel med GPS, dieselmotor eller barneseter.
Show more
Greit å vite når du leier på Norderstedt
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Norderstedt?
For å leie en bil med SIXT ved Norderstedt må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Norderstedt.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Norderstedt?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 481 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Norderstedt

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Norderstedt?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Norderstedt?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?