Bilutleie på Elmshorn

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Elmshorn-stasjon

Adresse

Hamburger Str. 110a, 25337 Elmshorn, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00
Søn
09:00 - 11:00

Våre tjenester ved Elmshorn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Elmshorn like nord for Nord-Tysklands største by, Hamburg. Blant de spennende attraksjonene i Elmshorn er St. Nikolai-kirken den mest ettertraktede. Plassert i delstaten Schleswig-Holstein får du med egen leiebil i Elmshorn et strålende utgangspunkt for å utforske regionens vakre strender og dype fjorder formet av isbreer i det som er Tysklands populære svar på Côte d%u2019Azur. Med byer som Hamburg, Lübeck og Cuxhaven innen rekkevidde kan du enkelt utforske både nordsjøkysten og romantiske byer fra middelalderen langs Østersjøen. Leier du en bil i Elmshorn, legger du til rette for den optimale kjøreopplevelsen, med den fleksibiliteten og komforten som skal til for å nyte en tur i ditt eget tempo.
Se nordlige Tyskland med leiebil fra Sixt

Se nordlige Tyskland med leiebil fra Sixt

Når du velger Sixt, velger du en leiebilleverandør som kan det med å legge til rette for våre kunders helhetsopplevelse. Du får ikke bare muligheten til å velge kjøretøy fra et av markedets største og mest mangfoldige utvalg, men også tilgang til vår meget gode kundeservice. Etter at du har valgt mellom leiebiler i kategoriene kompakte sedaner, brukervennlige stasjonsvogner, romslige minibusser, raske sportsbiler og coupeer og kraftige SUV-modeller til all slags terreng, kan du tilpasse bilen ytterligere etter dine behov. Vi tilbyr nemlig en rekke gunstige tilleggstjenester som GPS, LDW-forsikring og ekstra førertillatelse til kun små tilleggskostnader, og som er enkle å forhåndsbestille. Vi vil alltid sørge for at du får en bil i den kategorien du har booket, men gjør oppmerksom på at spesifikke modeller tilgjengelighet kan variere ved ankomst.
Show more
Greit å vite når du leier på Elmshorn
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Elmshorn?
For å leie en bil med SIXT ved Elmshorn må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Elmshorn.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Elmshorn?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 236 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Elmshorn

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Elmshorn?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Elmshorn?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?