Bilutleie i Düsseldorf

 

Mest populære i Düsseldorf

*Prisene ble beregnet den 01.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Düsseldorf Flyplass som starter den 08.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Düsseldorf

Hvordan skaffe leiebil i Düsseldorf?

Hvordan skaffe leiebil i Düsseldorf?

Sixt ønsker velkommen til et av Tysklands finansielle sentere, med elven Rhinen som renner gjennom byen og flere vakre broer som strekker seg over den. Ettersom Düsseldorf ligger i Tysklands største urbane område, blir avstandene fort betydelige, og leiebil er den suverent enkleste måten å komme seg rundt på. Fra vår moderne bilpark kan du velge bilkategorier fra verdensledende fabrikanter, og enten du reiser i forretninger eller kommer som turist, har vi alltid en bil som dekker dine behov. Her er det økonomibiler, familiebiler og 4x4, og sportsbiler for deg som vil ha det beste.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Düsseldorf og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Vi anbefaler GPS som alltid er mulig å bestille, siden dette er et storbyområde og det kan være praktisk med hjelp til navigasjon. Barnesete for minstemann kan være en fordel, og du kan også bestille ekstra sjåfør som tar deg til din destinasjon mens du samler krefter. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Düsseldorf

Hva du kan oppleve med leiebil i Düsseldorf

Her finnes interessante strøk nesten uansett hvor kjører med bilen din, og spesielt langs elven kan du finne promenader som innbyr til gåturer straks du har parkert kjøretøyet ditt. Få i ro i sjelen ved å kjøre til Kongealléen, som ligger langs en kanal med store trær som skygger for omverdenen, og etterpå kan du oppleve skikkelig folkeliv ved å besøke byens fotballstadion, som har en kapasitet på over 50 000 tilskuere. Selvsagt er det mengder av shopping- og spisemuligheter, og med leiebil i Düsseldorf kan du fort finne restauranten som passer for deg. Sixt ser fram til å få gitt deg nøklene til ditt kjøretøy, slik at du kan få startet din bilferie.
Show more

Greit å vite når du leier i Düsseldorf

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Düsseldorf?
For å leie en bil med SIXT ved Düsseldorf må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Düsseldorf.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Düsseldorf?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Düsseldorf. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 13584 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,5)
Kjøretøyet
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Düsseldorf

Hva trenger jeg for å leie en bil i Düsseldorf?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Düsseldorf?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Düsseldorf?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?