Bilutleie i Celle

 

Mest populære i Celle

*Prisene ble beregnet den 02.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Celle som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Celle

Ingen sak å skaffe seg en leiebil i Celle

Ingen sak å skaffe seg en leiebil i Celle

Celle er stedet for deg som vil ha et litt mer avslappende opphold i Tyskland. Denne byen er av passelig størrelse og har mye natur rundt seg. Utvalget vårt av kjøretøy passer både for familier og alenereisende, og prisene våre er vanskelige å matche. Her finner du kategoriene familiebiler til allmenn bruk, kompaktbiler som bruker lite drivstoff, firehjulstrekkere som tar deg frem hvor det skal være, minibusser med ekstra mange seter eller sportsmodeller så du kan bli konge på motorveiene i Tyskland. Sixt bilutleie gjør det enkelt å leie bil i Celle, og du møter alltid blide medarbeidere som yter god service hos oss.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Celle og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Våre aller fleste modeller gir deg ubegrenset med kjørelengde så du ikke trenger å tenke på avstandene i Tyskland, og du kan alltid gjøre avtale om gratis ombooking eller kansellering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen, og du kan fint bestille tilleggstjenester som ekstra beskyttelse for kjøretøyet og GPS for enkel navigasjon.
Mye å få med seg med leiebil i Celle

Mye å få med seg med leiebil i Celle

Hele dette landet har mange levninger fra middelalderen, og du vil se et godt eksempel på det når du traverserer rundt i Celles bykjerne. Her ligger mange strøk med en atmosfære som sender deg tilbake i tid, med koselige butikker og spisesteder du kan besøke. Celle slott ligger rett ved sentrum og har en fin slottshage rundt seg, og det er et fint badeland like mot sør. En dagstur til storbyen Hannover kan fint foretas herfra, så mange muligheter byr seg med Sixt bilutleie i Celle.
Show more

Greit å vite når du leier i Celle

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Celle?
For å leie en bil med SIXT ved Celle må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Celle.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Celle?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Celle. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 323 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Celle

Hva trenger jeg for å leie en bil i Celle?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Celle?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Celle?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Celle

Vis mer