Bilutleie
Dalaman Flyplass Domestic
Kollaps
Tyrkia // Mugla // Dalaman Flyplass Domestic
Endre personlige detaljer

Leiebil på Dalaman nasjonale flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Ege Mh HL Bas Mudurlugu No. 23
  48780 Mugla TR +90-5333376930
 
Stasjonstype: flyplass
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Det er enkelt å reise langs Tyrkias vakre riviera i sør med en leiebil fra Dalaman nasjonale flyplass. Vi har kjøretøy og ekstragoder som gjør oppholdet ditt i Dalaman skreddersydd til dine ønsker og behov, og prisene våre er vanskelige å matche. Kategoriene Sixt tilbyr her er økonomibiler til lave priser, familiebiler, solide 4x4 for kupert terreng eller luksusmodeller for ekstra komfort. Medberegnet i prisen får du flere nyttige ekstragoder som tredjepartforsikring og air condition, og oppgraderinger som barnesete og navigasjonssystem kan bestilles for en rimelig penge.

Hvordan skaffe leiebil på Dalaman nasjonale flyplass?

Flyplassen i Dalaman (DLM) ligger like ved sjøen, en ca. 15 minutters kjøretur unna Dalaman sentrum. Når flyet ditt lander, er det kun noen minutters gange til vårt team i bilutleieområdet på lufthavnen. De vil hjelpe deg med å komme raskt i gang med ditt leiebilopphold. Her kan du slippe å tenke på klokkeslett og åpningstider, siden du kan hente og levere bilen når det enn måtte passe deg. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Oppdag Tyrkias sørkyst med leiebil fra Dalaman nasjonale flyplass

I det sørlige Tyrkia ligger det mange destinasjoner som innbyr til badeliv, og disse kan du enkelt besøke når du disponerer ditt eget kjøretøy fra Sixt. Kjører du vestover, vil du få utsikt mot kjente ferieøyer som Rhodos og Kos. Langs kysten er det også både store byer og små landsbyer du kan besøke, og alle har sitt eget særpreg. Som vanlig i Tyrkia er det mange historiske ruiner du kan iaktta, og landskapet er svært kupert med åser som gir deg nydelig utsikt ut over havet. Sixt bilutleie på Dalaman nasjonale flyplass har alt du trenger for et vellykket og komfortabelt opphold.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Dalaman Flyplass Domestic DLMT02 Ege Mh HL Bas Mudurlugu No. 23 48780 Mugla 36.718130, 28.791128 +90-5333376930

Sixtstasjon Dalaman Flyplass Domestic DLMT02

Ege Mh HL Bas Mudurlugu No. 23
48780 Mugla
 
Telefon +90-5333376930

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service