Bilutleie
Mugla
Kollaps
Tyrkia // Mugla
Endre personlige detaljer

Leiebil Mugla: Sixt Bilutleie online

Muğla er en middels stor by med rundt 60 000 innbyggere, og den ligger fredelig tilbaketrukket fra de store turistmassene rundt 3 mil fra Gökovabukten sørvest i Tyrkia. Med leiebil i Muğla fra Sixt vil du kunne utforske Muğla-provinsen etter eget ønske, og vi kan tilby flere stasjoner i nærheten med et godt utvalg av kjøretøy til konkurransedyktige priser. Vi har både økonomibiler, sportsbiler og firehjulstrekkere, og strekker oss langt for å gi deg en god leiebilopplevelse i en av Tyrkias vakreste regioner. Velkommen til Sixt bilutleie i Muğla!

 
 • Bodrum Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Domestic Terminal
  48000 Mugla

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Dalaman Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ege Mh HL Bas Mudurlugu No. 23
  48780 Mugla

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Marmaris

  Sixt Bilutleie
  Yeniyol Street 29/A
  48700 Mugla

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Muğla?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Muğla-provinsen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Her på nettsidene kan du forhåndsreservere leiebilen på det hentepunktet du ønsker, tilpasse bilen med ekstrautstyr som barneseter og GPS, samt fullføre bestillingen slik at bilen står klar til deg ved ankomst. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Muğla

Med Muğla by som utgangspunkt har du hele Muğla-provinsen med kystbyer og innlandsdestinasjoner innenfor rekkevidde når du disponerer eget kjøretøy. Med leiebil i Muğla bør du legge turen til den såkalte blå lagune, Ölüdeniz-stranden, dersom du vil ha vakkert blått hav og sandstrand. Er du av den aktive typen, kan paragliding fra Babadağ-fjellene være midt i blinken. For barna er en av de mange vannparkene i provinsen attraktive, og en av dem har også delfinoppvisninger. Ta også den vel to timers kjøreturen innover i landet til Pamukkale hvor du finner de verdensberømte hvite kalksteinene med de varme kildene. Om du vil ha flere reisetips i området, er vi i Sixt bilutleie behjelpelige med råd og veiledning, og vi ønsker deg et riktig godt opphold her i Muğla.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service