Bilutleie i Bodrum

 

Mest populære i Bodrum

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bodrum Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Bodrum

Se hvor enkelt det er å leie bil fra Sixt i Bodrum

Se hvor enkelt det er å leie bil fra Sixt i Bodrum

Bodrum ligger sentralt plassert ved vestkysten i Tyrkia der det kryr av populære turiststeder og strender med klart badevann. Du har god utsikt utover sjøen siden Bodrum ligger på en stor halvøy, og du kan fritt utforske dette kystlandskapet når du bestiller leiebil i Bodrum hos Sixt. Utvalget vårt passer glimrende for besøkende som er her enten på egen hånd eller med familien, og flere kategorier og prisklasser er tilgjengelig for kunder med ulike behov. Velg mellom kategoriene sedan og stasjonvogn for allment bruk, økonomibiler til gunstige priser, eller kompaktbiler som er enkle å kjøre rundt med. Klimaanlegg er installert i samtlige modeller siden vi vet hvor varmt det kan bli i denne delen av Tyrkia.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Bodrum og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er lett å ordne med gratis kansellering eller ombooking av ordren når du bestiller, og stasjonen vår ligger på Bodrum flyplass (BJV) siden fly er det mest brukte transportmiddelet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartsforsikring er alltid medberegnet i prisen, og du er også forsikret mot kollisjonsskader. Videre finnes det fine tilleggstjenester som dieselmotor og GPS tilgjengelig mot små tillegg.
Opplev kultur og sportsaktiviteter med leiebil i Bodrum

Opplev kultur og sportsaktiviteter med leiebil i Bodrum

Fra de fleste gatene i Bodrum har du utsikt mot sjøen og Bodrum festningsverk som ligger i forgrunnen. Kjør gjerne lengre opp i åsene for å få bedre oversikt, og du vil kunne se flere greske øyer som Kos og Kalymnos i horisonten. Selve byen har mange kulturarrangementer i løpet av året, og i området rundt kan du drive med aktiviteter som vindsurfing og dykking. Mange dører åpner seg altså når du benytter deg av Sixt i Bodrum.
Show more

Greit å vite når du leier i Bodrum

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Bodrum?
For å leie en bil med SIXT ved Bodrum må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bodrum.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Bodrum?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Bodrum. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 123 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Bodrum

Hva trenger jeg for å leie en bil i Bodrum?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Bodrum?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Bodrum?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Bodrum

Vis mer