Bilutleie
Adana Flyplass
Kollaps
Tyrkia // Adana // Adana Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Adana Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Domestic Arrival Hall
  01100 Adana TR +90-8502222000
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: ADA
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 22:00
Helligdag07:00 - 22:00
 
 

Med leiebil fra Adana flyplass forenkler Sixt ditt opphold i det sørlige Tyrkia. Her i Adana-provinsen er et eget kjøretøy det klart beste fremkomstmiddelet. Byen ligger i et tett befolket område langs kysten og besøkes av mange badeturister hvert år. Fra vår moderne bilpark kan du velge blant økonomibiler til overraskende lave priser og familiebiler i mange forskjellige fasonger og prisklasser. Om du tenker deg ut på langtur, anbefaler vi at du oppgraderer til ubegrenset kjørelengde og andre nyttige tilleggsgoder som navigasjonssystem og dieselmotor kan enkelt bestilles her på nettsidene eller per telefon.

Hvordan leie bil på Adana flyplass?

Adana flyplass (ADA) har det fulle navnet Adana Şakirpaşa lufthavn og er en av de større i Tyrkia med nesten 6 millioner reisende årlig. Sixt sin skranke på Adana flyplass er tydelig merket og logisk plassert, slik at du finner fort frem etter ankomst. Alle dine eventuelle spørsmål vil bli besvart av våre vennlige ansatte som gjerne også gir deg lokale reisetips. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

En reise i Tyrkias spennende historie

Adana by er den femte mest befolkede byen i Tyrkia med en vakker beliggenhet ved eleven Seyhan. Her kan du kjøre mellom byens attraksjoner som for eksempel det 32 meter høye klokketårnet, Sabanci-moskeen og den historiske steinbroen. Eller kanskje frister det mer med et besøk til en av byens tyrkiske hamam? Glem heller ikke å prøve den velkjente og smakfulle Adana-kebaben som har sin opprinnelse her. Med leiebil fra Adana flyplass kan du ta deg til Middelhavskysten på under en time hvor mange, populære sommerdestinasjoner venter deg. Sixt bilutleie på Adana flyplass ønsker deg velkommen til det sørøstlige Tyrkia.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 22:00
Helligdag07:00 - 22:00

Kontakt

Sixtstasjon Adana Flyplass ADA Domestic Arrival Hall 01100 Adana 36.983474, 35.296353 +90-8502222000

Sixtstasjon Adana Flyplass ADA

Domestic Arrival Hall
01100 Adana
 
Telefon +90-8502222000

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service