Bilutleie
Adana
Kollaps
Tyrkia // Adana
Endre personlige detaljer

Leiebil Adana: Sixt Bilutleie online

Adana med sine to distrikter rommer over 1,5 millioner innbyggere, og er hovedstaden i provinsen med samme navn, helt sør i Tyrkia. For solhungrige nordmenn er det milde middelhavsklimaet tiltrekkende for gammel og ung. Med leiebil i Adana kan du oppleve både kysten og innlandet med utgangspunkt i byen, og Sixt kan tilby bilkategorier som passer for alle slags reiseformål, enten du er turist eller forretningsreisende. Vi har både økonomibiler, firehjulstrekkere og varebiler samt døgnåpen inn- og utlevering av din leiebil. Velkommen til Sixt bilutleie i Adana!

 
 • Adana Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Domestic Arrival Hall
  01100 Adana

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Adana?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Adana og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. På våre nettsider kan du booke leiebil døgnet rundt, og du sparer tid og penger ved å fullføre bestillingen før avreise. Da kan Sixt også garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst på Adana flyplass (ADA). Du kan selvfølgelig også skreddersy bilen din dersom du har spesielle ønsker som for eksempel GPS for enkel fremkommelighet eller barneseter for de minste.

Hva du kan oppleve med leiebil i Adana

Du har ikke opplevd Adana fullt ut før du har smakt på den tradisjonelle Adana-kebapen. Den er viden kjent utenfor Tyrkias grenser, men er imidlertid ikke for sarte ganer da den er relativt sterkt krydret! Men byen og provinsen inneholder mye mer enn bare kebap — og med en leiebil i Adana kan du oppleve både natur, kultur og historie. Besøk arkeologimuseet eller det etnografiske museet, ta med barna på Aqua Land, bo standsmessig i nærheten av det store klokketårnet i byen, eller ta inn på et spahotell for ekte tyrkisk bad og velvære. Legger du kjøreturen langs kysten mot İskenderun, kan du oppleve en rekke romerske ruiner på veien, og havet tiltrekker seg både seilende og badeturister på grunn av det behagelige klimaet. Sixt bilutleie i Adana ønsker deg en spennende reise.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service