Bilutleie i Praha

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Praha

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Prague Flyplass Vaclav Havel som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Praha

Hvordan skaffe leiebil i Praha, Tsjekkia?

Hvordan skaffe leiebil i Praha, Tsjekkia?

Oppplev det meste og beste med leiebil i Praha. Om du ankommer Tsjekkias hovedstad på flyplassen Vaclav Havel (PRG), som ligger 17 kilometer vest for sentrum, kan det være svært praktisk med en leiebil fra Sixt. Hos oss kan du velge blant et utvalg kjøretøy som passer enten du besøker Praha som forretningsreisende eller på ferie med familien. Avhengig av hvilken stasjon du ønsker å hente din bil fra, tilbyr Sixt bilutleie i Praha biler innen kategorier som sportslige kabrioleter eller praktiske stasjonsvogner, bare for å nevne noen. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner som ligger strategisk plassert ved Prahas sentrale knutepunkt. Med fri kjørelengde, som kommer med alle våre modeller, kan du oppdage byen og områdene rundt i ditt eget tempo. Vi gjør det vi kan for å tilfredsstille våre kunders ønsker og behov, og garanterer at du får en leiebil i din valgte kategori. En eksakt bilmodell er derimot avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Alle våre biler kommer med tredjepartsforsikring, men om du ønsker ytterligere forsikring eller andre ekstratjenester, kan du bestille dette per telefon eller via våre nettsider.
Bli kulturelt og historisk beriket med leiebil i Praha

Bli kulturelt og historisk beriket med leiebil i Praha

Karlsbroen er et av de mest kjente landemerkene og symbolene for Praha by. Broen går over elven Vltava og tiltrekker seg store folkemengder året rundt. Ta gjerne bilen opp til det vakre Praha-slottet i åssiden over elvens venstre bredd, og bruk gjerne en dag her for å betrakte de mange fascinerende historiske bygningene, museene og galleriene som huser noen av Tsjekkias største kulturskatter. Ta også den korte kjøreturen til den nordlige delen av Praha hvor du blant annet finner Troja slott, den botaniske hage og en dyrepark som passer godt hvis du ferierer med barn. Hos Sixt bilutleie i Praha, gir vi deg de beste tipsene for et vellykket opphold i Tsjekkias hovedstad.
Show more
Greit å vite når du leier i Praha
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Praha?
For å leie en bil med SIXT ved Praha må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Praha.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Praha?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Praha. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,7
Basert på 672 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio
Vanlige spørsmål om leie i Praha
Hva trenger jeg for å leie en bil i Praha?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Praha?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Praha?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?