Bilutleie
Rayong
Kollaps
Thailand // Rayong
Endre personlige detaljer

Leiebil Rayong: Sixt Bilutleie online

Rayong ligger sørøst for Thailands hovedstad Bangkok i Siambukten med flerfoldige deilige strender som innbyr til badeliv. Landskapet består av vakre fossefall og flate skogmarker med fruktplantasjer, avbrutt av grønne fjellåser. Med leiebil i Rayong kan du se kysten og det frodige landskapet i innlandet på en og samme dag. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som økonomibiler til svært konkurransedyktige priser og familiebiler fra verdensledende fabrikanter. Velkommen til Sixt bilutleie i Rayong!

 
 • Rayong

  Sixt Bilutleie
  Amata City Ind.Est. Moo 4,9/27
  21140 Rayong

  Ma. - Lø.08:30 - 17:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Rayong?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Rayong og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ubegrenset kjørelengde som kommer med alle våre modeller, lar deg kjøre ubekymret rundt mens du nyter godt av air condition som gir deg et behagelig inneklima. Vi forsikrer alle våre kjøretøy, og på våre nettsider kan du alltid velge andre praktiske tilleggsgoder. Våre blide medarbeidere vil med glede dele eventuelle reisetips med deg og garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Rayong

Kjør til Khao Chamao, en omtrent uberørt nasjonalpark hvor tigre og elefanter holder til, og landskapet er vakkert med klipper, huler og fossefall. Ta også turen langs kysten til den østre delen av Rayong-provinsen hvor du finner Sobha botaniske hage som har spesielt mange tresorter samt tradisjonelle thai-hus bygget på stylter. I det eldgamle Wat Pa Pradu-tempelet kan du betrakte den liggende Buddha-statuen. Skulle du være interessert i thailandske matretter, er Rayong spesielt rik på sjømat og eksotiske frukter. Ta også bilen til kysten og lei en båt for å oppleve de mange unike øyene, med Ko Thalu og Ko Man Nai som noen av de beste i dette vakre området i Thailand. Mulighetene er mange med Sixt bilutleie i Rayong.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service