Bilutleie på Rayong

 

Veibeskrivelse til Rayong-stasjon

Adresse

Amata City Ind.Est. Moo 4,9/27, 21140 Rayong, Thailand
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Lør
08:30 - 17:30

Våre tjenester ved Rayong

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Langs Thailands flotte østkyst, nesten helt innerst i Siambukten, ligger Sixt sin filial for bilutleie i Rayong — en provins som stadig blir mer attraktiv blant både lokale og tilreisende. I Rayong by er hovedindustrien fiske, og de vennlige innbyggerne sørger for en mer tilbakelent atmosfære enn i den travle hovedstaden Bangkok. Fra U-Tapao flyplass i sør, kan du best nå Sixt sin filial i den nordlige delen av Rayong-provinsen med drosje. Med leiebil i Rayong kan du enkelt besøke både populære Pattaya i vest eller noen av de mange vakre strendene langs kysten i sør. Det ligger motorvei like ved Sixt sin filial, noe som forenkler din reisevei videre. Thailand har en unik natur med åkre og rismarker oppe i åsene, og Khao Chamao Khao Wong nasjonalpark i øst gir deg en smakebit på landets varierte og vakre natur.
Hvordan skaffe leiebil i Rayong? Fra Sixt sin filial i det nordlige Rayong, kan du velge fritt blant våre leiebiler i ypperste klasse til noen av markedets aller beste priser. Velg mellom gunstige sedaner eller gå for en robust firehjulstrekker om du tenker deg litt utenfor de mest bebodde områdene. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med fri kjørelengde inkludert i leiebilavtalen kan du utforske så mye du ønsker av Thailand, og har du fått nok av strandliv og late dager, kan det kanskje friste med en dagstur inn til hovedstaden. Vi anbefaler at du bestiller GPS i bilen for å underlette det å kjøre bil i et fremmed land, og husk også på å reservere nødvendige barneseter dersom du reiser på tur med familien.
Show more

Greit å vite når du leier på Rayong

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rayong.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Rayong?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Rayong?
Bestill en langtidsleie ved Rayong ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Rayong

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Rayong?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Rayong

    Vis mer