Bilutleie
Ko Samui
Kollaps
Thailand // Ko Samui
Endre personlige detaljer

Leiebil Ko Samui: Sixt Bilutleie online

Med Sixt bilutleie på Ko Samui ligger paradis og velvære rett for dine føtter, og med prisene våre i Thailand er det ofte penger å spare. Siden de fleste ankommer øya med fly, har vi selvsagt plassert stasjonen vår på Ko Samui lufthavn (USM), og dermed vil det ikke ta lang tid med overgang fra fly til personbil. I utvalget vårt kan du velge fritt mellom økonomibiler til gunstige priser, familiebiler til normalt bruk eller romslige SUV-modeller. Samtlige leiebiler er utstyrt med air condition for at du skal slippe å smelte vekk, og det er flere forsikringer medberegnet i prisen.

 
 • Samui Flyplass
  Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18
  84320 Surat Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Samui Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18
  84320 Surat Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan kan du ordne leiebil på Ko Samui?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie på Ko Samui og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får ubegrenset kjørelengde med alle kategoriene, slik at du kan bli lommekjent med Ko Samui og finne de beste stedene som passer deg. Tilleggstjenester som GPS er alltid nyttig i et fremmed land som Thailand, og barnesete gjør at også den lille får sitte trygt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Mulighetene du får med leiebil på Ko Samui

Du anbefales å foreta en rundtur på denne vakre øya og få oversikt over byene og de beste strandlinjene. Her kryr det av paradisstrender der du kan nyte slaraffenlivet, og mange her bedriver snorkling og padling for å komme litt lenger ut på sjøen. Na Muang er et sted med nydelige fossefall som garantert vil tømme minnebrikken på kameraet ditt, og kom deg ut til den lille øya i nord der du finner den imponerende statuen Big Buddha. Du vil gjøre det enkelt for deg selv ved å leie bil på Ko Samui hos Sixt.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service