Bilutleie på Bangkok Rama IV

 

Veibeskrivelse til Bangkok Rama IV-stasjon

Adresse

Rama 4 Rd., Khlong Toey 2929/9, 10110 Bangkok, Thailand
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 19:00
Helligdager
08:00 - 19:00

Våre tjenester ved Bangkok Rama IV

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie i Bangkok ønsker velkommen til en av Østens heteste hovedsteder! Bangkok er en av de største byene i det sørøstlige Asia og full av muligheter som best kan oppleves med et eget kjøretøy. Vi i Sixt står på pletten for å skaffe deg det som måtte behøves for ditt opphold i Thailand. Du finner vår filial på den travle gaten Rama IV omtrent midt i sentrum, i gangavstand fra flere buss- og metroholdeplasser. Besøker du Bangkok i forretningsøyemed, kan det være greit å være klar over at Queen Sirikit nasjonale kongressenter befinner seg i gangavstand fra vår filial. Sixt bilutleie i Bangkok har lokalkjente medarbeidere som gjerne gir deg tips om attraksjoner som ligger litt utenfor allfarvei, slik at du kan benytte deg av friheten og mobiliteten som en leiebil gir deg.
Hvordan skaffe leiebil i Bangkok?

Hvordan skaffe leiebil i Bangkok?

Sixt er stolte over å kunne tilby en moderne bilpark på vår stasjon i Bangkok sentrum hvor alle våre leiebiler er utstyrt med det beste innen teknologi. På vår filial på Rama IV-gaten, kan du velge blant kategorier som økonomibiler og familiebiler til lave priser eller SUV og minibuss med ekstra god plass. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med fri kjørelengde inkludert i leiebilavtalen, kan du bli godt kjent med Bangkok og området rundt Siambukten, og tredjepartforsikring er også alltid medberegnet i prisen. Betal et mindre ekstrabeløp og vær garantert navigasjonssystem i leiebilen slik at du slipper å bekymre deg for å finne frem i det noe kaotiske veinettet i Thailands hovedstad. Med leiebil i Bangkok har du mange eksotiske opplevelser i vente.
Show more

Greit å vite når du leier på Bangkok Rama IV

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bangkok Rama IV.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Bangkok Rama IV?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Bangkok Rama IV?
Bestill en langtidsleie ved Bangkok Rama IV ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 22 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Veien til Sixt
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Bangkok Rama IV

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Bangkok Rama IV?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Bangkok Rama IV

Vis mer