Bilutleie på Oxelösund

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Oxelösund-stasjon

Adresse

Torggatan 4, 613 30 Oxelösund, Sverige
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 17:00

Våre tjenester ved Oxelösund

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Oxelösund! I den lille byen ved Östersjøen er du aldri langt unna havet. Den vakre naturen og skjærgården legger til rette for spennende aktiviteter for hele familien eller danner et vakkert bakteppe for konferansen. I sentrum ligger flere attraksjoner som kirken St. Botvid, det hyggelige torget med mange små butikker og et godt utvalg spisesteder. Her finner du også den mest sentrale bussholdeplassen og vår stasjon for leiebiler i Oxelösund. Med en leiebil herfra er det kort vei til skjærgården, gamlebyen med bebyggelse fra 1600-tallet og våtmarkene i Brannäs der du finner et rikt dyreliv og mye frodig og vakker natur. Cirka 15 kilometer nordover ligger Nyköping som også er verdt et besøk.
Alt du trenger til leiebilen i Oxelösund

Alt du trenger til leiebilen i Oxelösund

Her hos Sixt har vi bilmodeller som passer for både forretningsreiser og ferier. Velg blant våre praktiske sedaner, romslige SUV-modeller, minibusser for gruppereisende og varebiler med ekstra god plass. Vi har også lekre cabrioleter og sportsbiler til konkurransedyktige priser. Akkurat hvilken bil du får, er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, men vi sørger alltid for en bil i valgte kategori. Våre leiebiler leveres med air condition installert. Du får også flere forsikringer med på kjøpet samt ubegrenset kjørelengde. Er du på familieferie i Sverige, har vi barneseter og bilputer som kan reserveres på forhånd. Besøker du Oxelösund om vinteren, skal du kanskje videre til et av Sveriges skianlegg. Vi ordner gjerne med vinterdekk for deg, og du kan leie skistativ og skiboks hos Sixt. Uansett hvilken årstid du kommer hit på, har vi alt du trenger til leiebilen din i Oxelösund!
Show more
Greit å vite når du leier på Oxelösund
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Oxelösund.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Oxelösund?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Oxelösund?
Bestill en langtidsleie ved Oxelösund ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Vanlige spørsmål om leie på Oxelösund
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Oxelösund?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?