Bilutleie i Oxelösund

 

Våre tjenester ved Oxelösund

Skreddersy din leiebil etter dine behov

Skreddersy din leiebil etter dine behov

I den unge og kontrastfulle byen Oxelösund i fylket Södermanland er du aldri langt fra havet. Lei en bil i Oxelösund og få enkel tilgang på vakker natur, spennende historiske steder og morsomme aktiviteter for hele familien. Hos Sixt bilutleie i Oxelösund har vi sørget for å ha et bredt utvalg moderne kjøretøy i en rekke ulike kategorier. Velg mellom gunstige økonomibiler, robuste SUV-modeller, brukervennlige familiebiler, raske sportsbiler, romslige minibusser og luksuriøse cabrioleter for en ekstra luftig tur. Med vår sentrale plassering i Oxelösund er det lett for deg å finne frem til Sixt sin filial uansett hvordan du ankommer byen. Her vil våre erfarne ansatte ta godt vare på deg og få deg på plass bak rattet og ut på tur. Når du velger Sixt, skal du kunne forvente en komfortabel og enkel leiebilopplevelse fra booking til levering av bilen. For å optimalisere din erfaring med å leie bil i Oxelösund har vi inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen på samtlige av våre modeller. I tillegg kan du nyte tryggheten av tredjepartforsikring og CTI-forsikring uten tilleggskostnader. Vi sørger alltid for at du du får en bil i ønsket kategori, men gjør oppmerksom på at tilgjengelig modeller varierer ved ankomst.
Storslått natur og dyreliv

Storslått natur og dyreliv

Leier du bil i Oxelösund, er det mange hyggelige og spennende steder å dra alene eller med hele familien. Havet og skjærgården utgjør selve essensen av byen med dens nære beliggenhet til Östersjöen. Atmosfæren kan oppleves fra kystveien eller på en padletur på vannet. Populære stier går langs Sörmlandsleden og Kulturstigen, og på Femöre naturreservat kan både liten og stor nyte den ville naturen og dyrelivet. For de minste i reisefølget %u2013 eller som en ekstra tvist for gruppe- eller firmaturen %u2013 vil det være svært attraktivt med en tur på Boda Borg der man løser fysiske utfordringer gjennom 24 ulike baner.
Show more

Greit å vite når du leier i Oxelösund

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Oxelösund.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Oxelösund?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Oxelösund. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Oxelösund?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Oxelösund

Kan jeg bestille en langtidsleie i Oxelösund?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Oxelösund?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Oxelösund

Vis mer