Bilutleie på Halmstad

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Halmstad-stasjon

Adresse

Kristinehedsvägen 13, 302 44 Halmstad, Sverige
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 17:00

Våre tjenester ved Halmstad

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Her hos Sixt bilutleie i Halmstad sentrum vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal få en helhetlig leiebilopplevelse langs Sveriges vestkyst. Vi har bilmodeller fra verdensledende fabrikanter, og foretar du prissammenligninger, ser du hvorfor vi er et fornuftig valg. Vår filial ligger nær Halmstad Arena der det ofte foregår store arrangementer, og mot vest ligger Halmstad bykjerne der du finner fin arkitektur og mange spisesteder. Det går fort å kjøre opp på E6 etter at du har forlatt parkeringsplassen dersom du vil videre til for eksempel Malmö, og det er mange bademuligheter om sommeren dersom du beveger deg til kystområdet rundt Halmstad. Det går fort med drosje fra Halmstad sentralstasjon til du er fremme hos oss, og det er også bussholdeplass bare noen meter unna stasjonen vår.
Hvordan skaffe leiebil i Halmstad sentrum?

Hvordan skaffe leiebil i Halmstad sentrum?

Vi kan by på bilmodeller som passer for både langturer og for deg som bare skal bevege deg rundt i Halmstad sentrum. Velg mellom minibusser for dere som er mange på tur, brukervennlige familiebiler til gode priser, 4x4 til alle slags veiforhold eller sportsmodeller for ekstra luksus. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan også etter avtale levere bilen tilbake til en hvilken som helst tid på døgnet. En rekke ekstragoder som avgifter og forsikringer er allerede forhåndsbetalte og kan spare deg for ekstrautgifter, og tilleggstjenester kan du lett bestille dersom du har ytterligere behov under ditt opphold i Sverige. Vurder en leiebil fra Sixt når du skal ha personlig transport i og rundt Halmstad sentrum.
Show more
Greit å vite når du leier på Halmstad
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Halmstad?
For å leie en bil med SIXT ved Halmstad må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Halmstad.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Halmstad?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 201 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Halmstad

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Halmstad?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Halmstad?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?