Bilutleie i Halmstad

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Halmstad

Hvordan skaffe leiebil i Halmstad?

Hvordan skaffe leiebil i Halmstad?

Sixt bilutleie i Halmstad ønsker deg velkommen til Sveriges kanskje fremste sommerby. Her er det deilig klima i sommermånedene og nær beliggenhet til flere strender, og med ditt eget kjøretøy bestemmer du selv hva du vil oppleve langs Sveriges vestkyst. Vi har et utvalg av leiebiler som vi er stolte av, nemlig 4x4, familiebiler til allmenn bruk, minibusser for gruppereisende eller luksusbiler som gir ekstra kjørekomfort. Vi gir deg flere nyttige ekstragoder inkludert i prisen, blant annet tredjepartforsikring. Vi har selvsagt også en filial for leiebil på Halmstad flyplass dersom du kommer hit med fly.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Halmstad og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ekstra sjåførtillatelse kan være greit å ha dersom du vil foreta lange oppdagelsesturer i Halmstad og omegn, og navigasjonssystem gjør at du fort finner frem. På samtlige av Sixt sine stasjoner kan du avtale å levere inn din leiebil til alle døgnet tider, og våre hyggelige medarbeidere vil hjelpe deg å få en god leiebilopplevelse. Vi gir deg alltid en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Halmstad

Hva du kan oppleve med leiebil i Halmstad

Mange muligheter åpner seg for deg når du disponerer egen leiebil i Halmstad. Langs kysten finner du mange sandstrender der du kan nyte livet og slappe helt av, eller du kan kjøre lenger inn i landet og se Sveriges dype skoger og mange innsjøer. Halmstad har et veldig flott bysentrum med elven Nissan som splitter byen i to, og det er mange fine grøntområder langs elvebredden. Bruk leiebilen til en dagstur til Danska Fall naturreservat, som vil gjøre stort inntrykk på deg og tømme minnebrikken på kameraet ditt. Sixt gleder seg til å ta deg imot på en av våre stasjoner i Halmstad.
Show more
Greit å vite når du leier i Halmstad
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Halmstad?
For å leie en bil med SIXT ved Halmstad må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Halmstad.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Halmstad?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Halmstad. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 241 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Halmstad

Hva trenger jeg for å leie en bil i Halmstad?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Halmstad?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Halmstad?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Halmstad

Vis mer