Bilutleie i Basel

 

Mest populære i Basel

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Basel Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Basel

Hvordan skaffe leiebil i Basel?

Hvordan skaffe leiebil i Basel?

Basel er Sveits` tredje største by og ligger nordvest helt opp mot grensene til Frankrike og Tyskland. Byen er dermed svært multikulturell og har mange gamle bygninger som vil glede historieelskere og tilhengere av klassisk arkitektur. Du kan se mest mulig av byen med leiebil, og du kan ta en nærmere titt på en bygård du finner spesielt interessant i stedet for å la deg begrense av kollektiv transport. Kategoriene som Sixt tilbyr, dekker ethvert behov. Her finner du varebiler, økonomibiler, familiebiler og luksusbiler for deg som ønsker det lille ekstra. Gjør det enkelt for deg selv med Sixt. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Basel og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får nesten alltid ubegrenset kjørelengde med Sixt, noe som lar deg bli meget godt kjent med byens veinett. Våre nettsider innholder full oversikt over totalpris mens du velger eventuelle tileggsgoder, og du kan levere bilen tilbake når på døgnet det passer deg best. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Basel

Hva du kan oppleve med leiebil i Basel

Bli kjent med byen ved å cruise rundt i sentrum – her vil du også få øye på mange fristende spisesteder og shoppingsentre for den kjøpelystne. Du vil finne museer i byen som dekker omtrent alle mulige kategorier, for eksempel et museum for musikk og et annet for dukkehus. Basel har flerfoldige storslagne kirker og katedraler, med Basel Minster som den mest kjente av dem. Planlegg gjerne også en dagstur hvor du besøker Frankrike og Tyskland, og du vil se mye vakkert når du tar leiebilen din langs Rhinens elvebredde. Sixt bilutleie i Basel står til tjeneste for deg.
Show more

Greit å vite når du leier i Basel

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Basel?
For å leie en bil med SIXT ved Basel må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Basel.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Basel?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Basel. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 1411 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Basel

Hva trenger jeg for å leie en bil i Basel?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Basel?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Basel?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Basel

Vis mer