Bilutleie i Cape Town

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Cape Town

Hvordan skaffer du leiebil i Cape Town?

Hvordan skaffer du leiebil i Cape Town?

Sixt bilutleie i Cape Town ønsker velkommen til denne byen som har en av verdens vakreste beliggenheter. Byen har flere millioner innbyggere og er dermed full av forskjellige nasjonaliteter og språk, og med leiebil kan du selv bestemme timeplan og reiserute. Hos Sixt har vi et stort utvalg kjøretøy du kan velge blant, som økonomibiler til nesten uslåelige priser, brukervennlige familiebiler, minibusser for de gruppereisende eller sportsbiler for deg som vil unne deg selv noe ekstra komfortabelt. Vi har plassert en av filialene våre på Cape Town internasjonale flyplass (CPT) der det er lett å finne oss til tross for terminalens størrelse.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Cape Town og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden reisen til Cape Town ofte tar lang tid, er det muligheter for gratis ombooking og kansellering dersom det skulle bli forsinkelser, og flere forsikringer er allerede inkludert hos Sixt. Prøv også våre tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåførtillatelse, som kan bli til stor nytte i Sør-Afrika der avstandene er store. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Cape Town

Hva du kan oppleve med leiebil i Cape Town

Her i Cape Town kan du lett holde deg travelt opptatt med alt som er å utforske. Spesielt anbefalt er Table Mountain med sin karakteristiske form. Det er også mange bademuligheter i området rundt Cape Town, og mange nasjonalparker der du kan nyte flott landskap og spennende dyreliv ulikt noe du før har sett. For den shoppingglade er det ikke vanskelig å finne store kjøpesentre hvor du lett kan bruke en hel dag, og spisestedene her har noe av det beste utvalget i hele Sør-Afrika. Sixt bilutleie i Cape Town venter på å hjelpe deg med ditt eget kjøretøy.
Show more
Greit å vite når du leier i Cape Town
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Cape Town?
For å leie en bil med SIXT ved Cape Town må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Cape Town.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Cape Town?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Cape Town. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 602 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,3)

Vanlige spørsmål om leie i Cape Town

Hva trenger jeg for å leie en bil i Cape Town?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Cape Town?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Cape Town?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?