Bilutleie på Johannesburg Lanseria Flyplass

 

Veibeskrivelse til Johannesburg Lanseria Flyplass-stasjon

Adresse

Cnr R512 & Pelindaba Road, 1748 Johannesburg, Sør-Afrika
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:30 - 22:30
Helligdager
07:30 - 22:30

Våre tjenester ved Johannesburg Lanseria Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Gjør det enkelt for deg selv ved å benytte deg av et av Sixt sine gode tilbud på leiebil fra Lanseria flyplass i Johannesburg. Som en av bransjens ledende leietilbydere, kan du velge bilmodell fra vår moderne bilflåte til priser som er blant de laveste på markedet. Kategoriene vi tilbyr på Lanseria flyplass er sedan og stasjonsvogn til dagligdags bruk, robuste SUV-kjøretøy eller romslige minbusser med god plass til hele reisefølget. Air condition kommer med samtlige modeller og sørger for effektiv temperaturregulering i bilen, og tredjepartforsikring og forsikring mot skader på kjøretøyet er også inkludert. Tilleggstjenester som GPS er nesten uunnværlig i en millionby, eller hva med førertillatelse for en ekstra sjåfør som kan avløse deg på langturen? Alt dette kan bestilles hos Sixt bilutleie på Lanseria flyplass i Johannesburg.
Hvordan leie bil på Lanseria flyplass i Johannesburg?

Hvordan leie bil på Lanseria flyplass i Johannesburg?

Lanseria flyplass (HLA) ligger i landlige omgivelser omtrent midt mellom Johannesburg og Pretoria. Det kan derfor være praktisk å hente leiebilen fra Lanseria flyplass hvis du tenker å besøke en av disse byene. Du finner Sixt sin skranke på flyplassen like etter at du har forlatt ankomstområdet. Her vil våre medarbeider hjelpe deg frem til ditt forhåndsbestilte kjøretøy. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Trenger du reisetips, er det bare å spørre våre lokalkjente ansatte.
Få et nærmere innblikk i Sør-Afrikas største by

Få et nærmere innblikk i Sør-Afrikas største by

Det bor rundt 8 millioner i Johannesburgs metropolområdet som strekker seg over et stort geografisk område. Det beste fremkomstmiddelet i denne regionen er derfor helt klart en leiebil fra Lanseria flyplass. I det tykkeste bysentrum er det mange høybygg som gir deg en ordentlig urban opplevelse, og Apartheid Museum og Hector Pieterson Museum er absolutt verdt et besøk. Afrika er kjent for sitt eksotiske dyreliv, og straks du tar turen til utkanten av byen, kan du besøke noen av de mange naturreservatene. Sixt bilutleie på Lanseria flyplass hjelper deg i gang med ditt leiebileventyr.
Show more

Greit å vite når du leier på Johannesburg Lanseria Flyplass

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Johannesburg Lanseria Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Johannesburg Lanseria Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Johannesburg Lanseria Flyplass?
Bestill en langtidsleie ved Johannesburg Lanseria Flyplass ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 4 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Johannesburg Lanseria Flyplass

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Johannesburg Lanseria Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?