Bilutleie
Secovlje
Kollaps
Slovenia // Secovlje
Endre personlige detaljer

Leiebil Secovlje: Sixt Bilutleie online

Slovenia har en veldig kort kystlinje, men den kystlinjen som finnes, er meget vakkert og krever et eget kjøretøy. Med leiebil i Secovlje bestemmer du nemlig selv stoppestedene og reiserutene, og flere steder i Secovljebyr på praktfull utsikt ut over havet. I utvalget vårt finner du økonomibiler til lave priser, sedan og stasjonsvogn til allmenn bruk, firehjulstrekkere så du kan ta deg frem utenfor allfarvei, komfortable premiummodeller eller minibusser for storfamilien. Vår stasjon for bilutleie i Secovlje finner du på Portoroz flyplass (POW), og dermed vil det gå fort å kunne trille hjulene i gang fra oss.

 
 • Portoroz Flyplass
  Secovlje 19
  6333 Secovlje

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø. - Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Portoroz Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Secovlje 19
  6333 Secovlje

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø. - Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

En enkel sak å skaffe leiebil i Secovlje

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Secovlje og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får heldigvis ubegrenset kjørelengde inkludert siden det er så mye fint å se, og tredjepartforsikring gjør at du kan kjøre trygt rundt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For en billig penge kan du skreddersy bilen med tilleggstjenester som GPS så du finner fort frem, og med ekstra førertillatelse kan flere bytte på kjøringen underveis.

Severdigheter du kan besøke med leiebil i Secovlje

Når du kjører langs kysten, vil du komme over flere flotte byer, spesielt Portoroz og Koper som glimrer med sine spesielle bysentrum. Siden Slovenias kystlinje er omringet av landegrenser til både Italia og Kroatia, kan du lett besøke byer som Trieste og Rijeka der du vil finne mye vakkert å utforske. Kjører du litt lenger inn i landet fra Secovlje, vil du finne mye grønt landskap og åssider der husene klamrer seg fast, og saltverkene i Secovlje bør du absolutt ta nærmere i øyesyn. Sixt bilutleie i Secovlje er klar til å behandle bestillingen din.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service