Bilutleie
Orehova Vas
Kollaps
Slovenia // Orehova Vas
Endre personlige detaljer

Leiebil Orehova Vas: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til det naturskjønne området i Orehova Vas? Da bør du absolutt vurdere å et kjøretøy fra Sixt bilutleie. Vi byr nemlig på førsteklasses service og priser det er vanskelig å matche. I utvalget vårt er det fritt frem å velge mellom familiebiler til vanlig bruk, rimelige økonomibiler, firehjulstrekkere som er som skapt for det varierte terrenget i Orehova Vas, eller varebiler dersom du kanskje har mye bagasje. Vi har lagt vår filial logisk til på Maribor flyplass (MBX) siden det er normalt å ankomme stedet med fly. Sixt ordner raskt med leiebil i Orehova Vas for deg.

 
 • Maribor Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Letaliska Cesta 10
  2312 Orehova Vas

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

En enkel sak å booke leiebil i Orehova Vas

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Orehova Vas og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi gir deg helt frie tøyler med ubegrenset kjørelengde, slik at du ikke trenger å se på kilometertelleren når du utforsker det beste av Slovenia. Kollisjonsskadeforsikring er en av ekstragodene du får med på kjøpet, og det er alltid muligheter for å forhåndsavtale gratis ombooking eller kansellering. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Har du ytterligere behov, kan du bestille tilleggstjenester som navigasjonssystem og internett i bilen.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Orehova Vas

I umiddelbar nærhet til Orehova Vas ligger åpne åkre og små skogområder, og mot vest vil bevege deg mot den østlige delen av Alpene. I byen Maribor vil du finne mye flott arkitektur, spesielt i den gamle delen der det finnes trange smug og koselige spiseseder. Orehova Vas ligger i de østlige delene av Slovenia med nærhet til landene Østerrike og Kroatia. Det åpner seg dermed mange dører for deg når du benytter deg av Sixt bilutleie.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service