Bilutleie
Maribor
Kollaps
Slovenia // Maribor
Endre personlige detaljer

Leiebil Maribor: Sixt Bilutleie online

Maribor er en av Slovenias vintersportssteder og er beliggende helt nord i de slovenske alpene. Byen er vakkert plassert ved bredden av elven Drava, og Maribor har også egen flyplass. Du finner Sixt sine stasjoner både i selve byen og på flyplassen, og med en leiebil i Maribor står du fritt til å utforske alpene, aktivitetsmulighetene og den storslåtte naturen i denne regionen. Alt etter dine ønsker og behov har vi leiebilkategorier som passer dine reiseplaner med økonomibiler og sedaner for familieturen, SUV for deg med mye bagasje, og varebiler om du er her i forretningsøyemed. Med Sixt bilutleie i Maribor vil du få god service og hyggelige priser, slik at du kan nyte oppholdet i Slovenia på enkleste og beste måte.

 
 • Maribor Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Letaliska Cesta 10
  2312 Orehova Vas

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Maribor

  Sixt Bilutleie
  Partizanska 48
  2000 Maribor

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Maribor?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Maribor og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Via våre nettsider kan du reservere bilkategori samt legge til ekstratjenester som GPS og barneseter om det skulle være nødvendig. Dersom du fullfører bestillingen online før avreise, står leiebilen klar til deg på den stasjonen når du ankommer. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Maribor

Maribor er Slovenias neststørste by og er rik på både natur, kultur og historie. Her finner du gode muligheter for ekskursjoner og aktiviteter i naturen, og Pohorje vintersportssted er et selvsagt reisemål om vinteren. Er du interessert i kultur og historie, bør du være oppmerksom på alle Slovenias flotte borger og slottsbygninger når du kjører langs veiene. Besøk gjerne regionmuseet i Maribor, Maribor-katedralen og Fransiskanerkirken i bykjernen. Den botaniske hagen er vakker om sommeren, og på militærmuseet kan du lære mer om Slovenias krigshistorie. Med en leiebil fra Sixt bilutleie i Maribor har du mange spennende opplevelser i vente.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service