Bilutleie
Singapore Changi Flyplass
Kollaps
Singapore // Singapore // Singapore Changi Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Singapore Changi Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 80, Blvd Airport, Unit 01-K05
  819642 Singapore SG +65-96600506
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: SIN
Åpningstider
Ma. - Sø.09:00 - 19:00
Helligdag09:00 - 19:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Sixt bilutleie på Changi flyplass i Singapore ønsker velkommen til det som gang på gang blir kåret til verdens beste lufthavn med blant annet egen spaavdeling og kino. Lufthavnen er nesten en attraksjon i seg selv og er et godt utgangspunkt for å utforske denne unike byen. Kategoriene Sixt tilbyr fra Changi flyplass er familiebiler til gunstige priser eller tøffe SUV-modeller med godt om plass. Du trenger ikke å holde øye med kilometertelleren ettersom ubegrenset kjørelengde kommer med alle modeller, og tredjepartforsikring er alltid et kjærkomment ekstragode. Oppgraderinger som GPS anbefales alltid i en millionby, og dette kan du bestille ekstra for en billig penge når du fortar din reservasjon av leiebil på Changi flyplass i Singapore.

Hvordan leie bil på Changi flyplass i Singapore (SIN)?

Flyplassen i Singapore, eller bare Changi flyplass, er av betraktelig størrelse og er med sine nesten 60 millioner reisende årlig en av de største knutepunktene i Sørøst-Asia. Til tross for den betydelige størrelsen er den meget godt skiltet, noe som gjør at du raskt vil finne frem til Sixt i bilutleieområdet. Våre ansatte vil geleide deg frem til parkeringsplassen der leiebilen fra Changi flyplass i Singapore venter på deg, og etter avtale er det også mulig å levere tilbake og hente bilen døgnet rundt. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Et møte med det multikulturelle Singapore!

Singapore regnes som en av verdens reneste og mest stilfulle byer, og med leiebil fra Changi flyplass i Singapore har du mulighet til å få et enda bedre inntrykk av denne øy- og bystaten beliggende ved sydspissen av Malayahalvøya. Ta familien med til Singapore Zoo som regnes som en av de fremste i verden, og som byr på en hel dags underholdning for store og små. I tykkeste bysentrum er det mange skyskrapere og selvsagt et stort utbud av lekre restauranter, nattliv og utmerket shopping. Sixt bilutleie på Changi flyplass ønsker deg velkommen til Singapore.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.09:00 - 19:00
Helligdag09:00 - 19:00

Kontakt

Sixtstasjon Singapore Changi Flyplass SIN 80, Blvd Airport, Unit 01-K05 819642 Singapore 1.361080, 103.989860 +65-96600506

Sixtstasjon Singapore Changi Flyplass SIN

80, Blvd Airport, Unit 01-K05
819642 Singapore
 
Telefon +65-96600506

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service