Bilutleie på Singapore Changi Flyplass

 

Mest populære i Singapore Changi Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Singapore Changi Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Singapore Changi Flyplass-stasjon

Adresse

80, Blvd Airport, Unit 01-K05, 819642 Singapore, Singapore
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
09:00 - 21:00
Helligdager
09:00 - 21:00

Våre tjenester ved Singapore Changi Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Changi flyplass i Singapore ønsker velkommen til det som gang på gang blir kåret til verdens beste lufthavn med blant annet egen spaavdeling og kino. Lufthavnen er nesten en attraksjon i seg selv og er et godt utgangspunkt for å utforske denne unike byen. Kategoriene Sixt tilbyr fra Changi flyplass er familiebiler til gunstige priser eller tøffe SUV-modeller med godt om plass. Du trenger ikke å holde øye med kilometertelleren ettersom ubegrenset kjørelengde kommer med alle modeller, og tredjepartforsikring er alltid et kjærkomment ekstragode. Oppgraderinger som GPS anbefales alltid i en millionby, og dette kan du bestille ekstra for en billig penge når du fortar din reservasjon av leiebil på Changi flyplass i Singapore.
Hvordan leie bil på Changi flyplass i Singapore (SIN)?

Hvordan leie bil på Changi flyplass i Singapore (SIN)?

Flyplassen i Singapore, eller bare Changi flyplass, er av betraktelig størrelse og er med sine nesten 60 millioner reisende årlig en av de største knutepunktene i Sørøst-Asia. Til tross for den betydelige størrelsen er den meget godt skiltet, noe som gjør at du raskt vil finne frem til Sixt i bilutleieområdet. Våre ansatte vil geleide deg frem til parkeringsplassen der leiebilen fra Changi flyplass i Singapore venter på deg, og etter avtale er det også mulig å levere tilbake og hente bilen døgnet rundt. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Et møte med det multikulturelle Singapore!

Et møte med det multikulturelle Singapore!

Singapore regnes som en av verdens reneste og mest stilfulle byer, og med leiebil fra Changi flyplass i Singapore har du mulighet til å få et enda bedre inntrykk av denne øy- og bystaten beliggende ved sydspissen av Malayahalvøya. Ta familien med til Singapore Zoo som regnes som en av de fremste i verden, og som byr på en hel dags underholdning for store og små. I tykkeste bysentrum er det mange skyskrapere og selvsagt et stort utbud av lekre restauranter, nattliv og utmerket shopping. Sixt bilutleie på Changi flyplass ønsker deg velkommen til Singapore.
Show more

Greit å vite når du leier på Singapore Changi Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Singapore Changi Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Singapore Changi Flyplass må du være minst 22 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Singapore Changi Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Singapore Changi Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Singapore Changi Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Singapore Changi Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Singapore Changi Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Singapore Changi Flyplass

Vis mer