Bilutleie på Beograd Dunavska

 

Mest populære i Beograd Dunavska

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Beograd Dunavska som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Beograd Dunavska-stasjon

Adresse

Dunavska 27a, 11000 Beograd, Serbia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
08:00 - 16:00
Søn
12:00 - 18:00

Våre tjenester ved Beograd Dunavska

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Fra Sixt sin stasjon for bilutleie i Dunavska i Beograd har du et godt utgangspunkt for å utforske Serbias største by etter eget tidsskjema. Byen er landets klart viktigste knutepunkt både for politikk og utdanning og er også hovedsete for den serbisk-ortodokse kirke. For en vakker utsikt over byen, kan du ta kjøreturen til Vracarhøyden hvor Sankt Savakirken troner over byen som det største gudshuset på Balkan. Enten du besøker Beograd i forbindelse med jobb eller bare for fornøyelser, vil du finne et kjøretøy som passer for din situasjon. Du finner vår filial i Dunavska like ved togstasjonen Beograd Dunav, som har tilknytning til det meste av Serbia. For øvrig er det også bussholdeplass nesten like ved inngangen, slik at du lett kommer frem til oss.
Hvordan skaffe leiebil på Dunavska stasjon i Beograd?

Hvordan skaffe leiebil på Dunavska stasjon i Beograd?

Vi på Sixt bilutleie i Dunavska i Beograd er stolte av å kunne vise frem bilflåten vår. Her tilbyr vi økonomibiler til priser som er blant de beste på markedet, brukervennlige familiebiler, robuste 4x4 eller minibusser med ekstra mange seter. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Enten det er første gang du besøker Serbia eller om du har vært her flere ganger før, kan du alltid føle deg trygg bak rattet med en godt forsikret leiebil fra Sixt. Air condition er også et kjærkomment gode som er inkludert i leiebilavtalen. Navigasjonssystem er en oppgradering som kan være smart i en storby, og dersom du ber oss om mulighet for å være to sjåfører, blir reisen mer bekvem. Med leiebil fra Dunavska i Beograd kan du glede deg over et fleksibelt og komfortabelt opphold i det nordlige Serbia.
Show more

Greit å vite når du leier på Beograd Dunavska

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Beograd Dunavska?
For å leie en bil med SIXT ved Beograd Dunavska må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Beograd Dunavska.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Beograd Dunavska?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 161 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Service under og etter utleien
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Beograd Dunavska

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Beograd Dunavska?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Beograd Dunavska?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?