Bilutleie på Beograd Flyplass

 

Mest populære i Beograd Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Beograd Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Beograd Flyplass-stasjon

Adresse

Arrival Hall, 11180 Beograd, Serbia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00

Våre tjenester ved Beograd Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

For å se en av Europas mest bemerkelsesverdige hovedsteder, er det ypperlig å bestille leiebil fra Beograd flyplass. Ved å foreta en sammenligning av leiebiltilbydere, vil du fort finne ut at Sixt har en av markedets beste bilflåter til konkurransedyktige priser. Kategoriene vi tilbyr på Beograd flyplass er gunstige økonomibiler, brukervennlige familiebiler, 4x4 dersom du vil ut på langtur eller minibusser slik at setemangel aldri blir et tema. Du er beskyttet mot mange unødige ekstrautgifter allerede før du har satt deg bak rattet, og oppgraderinger som fri kjørelengde og GPS vil komme meget godt med i Serbias hovedstad. Sixt bilutleie på Beograd flyplass venter på din bestilling.
Hvordan leie bil på Beograd flyplass?

Hvordan leie bil på Beograd flyplass?

Flyplassen i Beograd (BEG), som også går under navnet Nikola Tesla lufthavn, er oppkalt etter den kjente fysikeren med samme navn. Når du har hentet din bagasje etter ankomst, er det bare å følge skiltene frem til Sixt sin oransje logo i bilutleieområdet. Her vil våre serviceinnstilte ansatte hjelpe deg raskt frem til din forhåndsbestilte leiebil slik at du kan ta deg inn til Serbias hovedstad på mindre enn 15 minutter. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
En hovedstad omringet av flere av Europas viktigste elver

En hovedstad omringet av flere av Europas viktigste elver

Beograd ligger meget vakkert til der elvene Donau og Sava møtes, og når du kjører langs elvebredden, vil du kunne beundre byens mange grøntområder. Med leiebil fra Beograd flyplass kan du enkelt ta deg inn til et av byens mest ikoniske attraksjoner, Kalemegdan festning, som har spilt en meget sentral rolle i byens historie. I samme område finner du også en byens dyrepark. På Vračar-platået har du mulighet til å besøke Sankt Savakirken som er verdens største ortodokse kirke. Her i Beograd er også shopping svært ettertraktet grunnet det store utvalget til svært gunstige priser. Sixt bilutleie på Beograd flyplass har alt du trenger for transporten under oppholdet.
Show more

Greit å vite når du leier på Beograd Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Beograd Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Beograd Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Beograd Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Beograd Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 920 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Veien til Sixt
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie på Beograd Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Beograd Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Beograd Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?