Bilutleie på Nis Flyplass

 

Mest populære i Nis Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Nis Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Nis Flyplass-stasjon

Adresse

Vazduhoplovaca 24, 18000 Nis, Serbia
Mer informasjon

Åpningstider

Man
08:00 - 22:00
Tir
08:00 - 00:00
Ons
08:00 - 20:00
Tor
08:00 - 22:00
Fre
08:00 - 20:00
Lør
08:00 - 00:00
Søn
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Nis Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vi ønsker varmt velkommen til Serbia og den vakre byen Niš, som er et eldorado for deg som elsker historie og vakker arkitektur. Med leiebil fra Niš flyplass har du mulighet til å selv ta et dypdykk i historien ved å besøke byens tallrike museer. Fra Sixt bilutleie på flyplassen kan du enkelt reservere din foretrukne leiebil. Velg mellom familiebiler til allmenn bruk, økonomibiler til svært hyggelige priser eller 4x4 som er som skapt for langturer i dette nydelige landskapet. Du får flere nyttige forsikringer inkludert i leiebilavtalen slik at du kan føle deg trygg bak rattet, og air condition vil sørge for behagelig temperatur i bilen. Tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåfør vil gjøre bilreisen mer bekvem for alle. Sixt bilutleie på Niš flyplass vil ta godt imot deg!
Hvordan leie bil på Niš flyplass? Flyplassen i Niš (INI), med det fulle navnet Niš Konstantin den Store flyplass, er den nest største lufthavnen i Serbia. Den ligger praktisk plassert nært bykjernen, og det tar faktisk ikke mer enn 10 minutter å komme seg inn til sentrum. Grunnet terminalens relativt beskjedne størrelse er det lett å finne Sixt sin skranke i terminalbygget hvor våre høflige ansatte vil yte førsteklasses service. Vi garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Utforsk Serbias tredje største byområde Med leiebil fra Niš flyplass kan du kjøre over de stilfulle broene som strekker seg over elven Nisava, og du vil lett finne en koselig kafé ved elvebredden der du kan nyte en kopp god kaffe. Ta også turen innom byens hovedtorg som tjener som møteplass for mange av byens innbyggere, og den store festningen i byen regnes som verneverdig og er verdt et besøk. Med et eget kjøretøy til disposisjon, kan du på enklest mulig vis utforske de vakre naturområdene rundt Niš.
Show more

Greit å vite når du leier på Nis Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Nis Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Nis Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Nis Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Nis Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 127 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Etter returen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Nis Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Nis Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Nis Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Nis Flyplass

    Vis mer