Bilutleie
Targu Mures Flyplass
Kollaps
Romania // Targu Mures // Targu Mures Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Targu Mures Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Aeroportul Int. Transilvania
  547612 Targu Mures RO +407-49-169401
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: TGM
Åpningstider
Ma. - Fr.09:00 - 17:30
Lø.10:00 - 14:00
 
 

Noen av fordelene du vil kunne nyte godt av med leiebil på Târgu Mureş flyplass, er Sixt sine gunstige priser, pålitelige kjøretøy og serviceinnstilte ansatte som vil yte sitt beste for å gi deg en stressfri overgang fra offentlig til personlig transport i Romania. Kategoriene vi tilbyr her er familiebiler for de fleste anledninger, 4x4 for all slags terreng eller minibusser dersom dere er en stor gruppe som reiser sammen. Når du velger leiebil fra Sixt er du automatisk beskyttet mot tyveri og skader på kjøretøyet, og air condition er også alltid inkludert. Tenker du å tilbakelegge lange avstander, anbefaler vi at du oppgraderer til ubegrenset kjørelengde på forhånd. Andre nyttige ekstratjenester som GPS for enklest mulig fremkommelighet og barnesete til junior kan bestilles her på nettsidene.

Hvordan leie bil på Târgu Mureş flyplass?

Târgu Mureş flyplass (TGM) kalles også Târgu Mureş Transylvania flyplass og er lokalisert omtrent 15 kilometer unna byen med samme navn. Det er lett å finne frem til Sixt sin skranke på flyplassen, uansett om du allerede befinner deg i byen eller ankommer med fly. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Utforsk Transilvanias sentrale områder

I Târgu Mureş, som er lokalisert omtrent midt i landet, finner du mange imponerende byggverk, der spesielt festningen, som dateres tilbake til 1600-tallet, har mange interessante detaljer. Rundt byen er det mange vakre åser som innbyr til landturer som best kan besøkes med leiebil fra Târgu Mureş flyplass. Det gamle rådhuset er et prakteksemplar når det kommer til middelaldersk arkitektur, og kulturpalasset er også et kapittel for seg selv. Sixt bilutleie på Târgu Mureş flyplass lar deg legge opp reiseruten helt uavhengig av kollektivtrafikken.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.09:00 - 17:30
Lø.10:00 - 14:00

Kontakt

Sixtstasjon Targu Mures Flyplass TGM Aeroportul Int. Transilvania 547612 Targu Mures 46.467778, 24.412500 +407-49-169401

Sixtstasjon Targu Mures Flyplass TGM

Aeroportul Int. Transilvania
547612 Targu Mures
 
Telefon +407-49-169401

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service