Bilutleie i Targu Mures

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Targu Mures

Hvordan ordner du med en leiebil i Targu Mures?

Hvordan ordner du med en leiebil i Targu Mures?

Targu Mures er godt plassert i det sentrale Romania, med korte avstander til fjellkjeder mot sør og øst hvor det er mye flott natur å utforske. Dette gjør du enklest med ditt eget kjøretøy, og Sixt er alltid på pletten for å ordne med personlig transport for deg. Vår filial for bilutleie i Targu Mures er sentralt plassert på byens flyplass (TGM) som mange har som ankomsthavn, og våre dyktige ansatte vil ta deg godt imot. I utvalget vårt har du kategoriene familiebiler til vanlig bruk, 4x4 hvis du vil være sikret god framkommelighet, minibusser så det blir godt med plass, kompaktbiler til gode priser, eller premium-modeller som vil gi deg den ekstra gode kjøreopplevelsen.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Targu Mures og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får blant annet alltid montert vinterdekk dersom det er glatt på veiene, og aircondition så du slipper ubehagelige temperaturer. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan gjøre avtale om ubegrenset kjørelengde dersom du vil utforske mer av Romania, og tilleggstjenester som beskyttelse for kjøretøyet og navigasjonssystem er enkle å skaffe seg.
Hva du kan få med deg med leiebil i Targu Mures

Hva du kan få med deg med leiebil i Targu Mures

Targu Mures har mange eksempler på klassisk østeuropeisk arkitektur, for eksempel den vakre oransje synagogen og Mica katedral. Tirgu Mures har også egen dyrehage hvor hele familien kan more seg, og siden kostnadsnivået er lavt i Romania kan du gjøre flere gode funn på kjøpesentrene. Det går fort å komme seg østover til de grønne åsene og fjellene, og flere interessante naturparker finnes i dette området. Du gjør dermed klokt i å leie bil hos oss i Sixt Targu Mures.
Show more
Greit å vite når du leier i Targu Mures
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Targu Mures.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Targu Mures?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Targu Mures. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Targu Mures?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,5
Basert på 1 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,5)
På Sixt-stasjonen
(4,5)
Etter returen
(4,5)
Vanlige spørsmål om leie i Targu Mures
Kan jeg bestille en langtidsleie i Targu Mures?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Targu Mures?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Targu Mures

Vis mer