Bilutleie i Cluj-Napoca

 

Mest populære i Cluj-Napoca

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Cluj-Napoca Flyplass som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Cluj-Napoca

Leiebiltjenester fra Sixt i Cluj-Napoca

Leiebiltjenester fra Sixt i Cluj-Napoca

Cluj-Napoca er en eldgammel by i det vestre Transilvania i Romania. Byen er svært rik på historie, og du gjør lurt i å ha leiebil i Cluj-Napoca for lettvint å komme deg rundt til de mange fine stedene. Vi på Sixt tilbyr en topp moderne bilpark der du kan velge mellom mange ulike bilkategorier. Er dere mange som reiser sammen, for eksempel hele familien, anbefaler vi en SUV. Reiser du alene eller veldig lett, kan en kompakt bil eller en av sportstypene være passende. Er det du trenger en helt vanlig sedan, har vi selvsagt det også. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil innen den kategorien du booker. Når du har bestemt deg for å ha leiebil i Cluj-Napoca, er det aller enkleste å foreta reservasjonen her på hjemmesiden. Klikk på stasjonen ovenfor for å få mer informasjon om hvilke kategorier som er tilgjengelige og hvilke fasiliteter som inngår. Her kan du også velge ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete hvis du reiser med barn. Hvis du i tillegg utfører betalingen her på hjemmesiden, er det meste klart når du kommer for å hente bilen din ved vår stasjon for bilutleie på Cluj-Napoca flyplass.
Hva du kan oppleve med leiebil i Cluj-Napoca

Hva du kan oppleve med leiebil i Cluj-Napoca

Begynn gjerne på det største torget i byen, der du finner en mengde bygninger fra 1700- og 1800-tallet i tillegg til flere restauranter og ikke minst St. Michaels kirke, som er et vakkert eksempel på gotisk arkitektur. Kjør videre til Transilvania etnografiske museum, der du vil få se noen virkelig flotte varianter av etnisk arkitektur. De botaniske hagene er også flotte. Fra vår stasjon for bilutleie i Cluj-Napoca sørger vi for at du kommer deg smidig rundt i byen og denne delen av Romania. Om tiden tillater det, anbefaler vi også et besøk i byens opera.
Show more

Greit å vite når du leier i Cluj-Napoca

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Cluj-Napoca?
For å leie en bil med SIXT ved Cluj-Napoca må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Cluj-Napoca.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Cluj-Napoca?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Cluj-Napoca. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 86 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Cluj-Napoca

Hva trenger jeg for å leie en bil i Cluj-Napoca?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Cluj-Napoca?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Cluj-Napoca?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Cluj-Napoca

Vis mer