Bilutleie
Cluj-Napoca
Kollaps
Romania // Cluj-Napoca
Endre personlige detaljer

Leiebil Cluj-Napoca: Sixt Bilutleie online

Cluj-Napoca er en eldgammel by i det vestre Transilvania i Romania. Byen er svært rik på historie, og du gjør lurt i å ha leiebil i Cluj-Napoca for lettvint å komme deg rundt til de mange fine stedene. Vi på Sixt tilbyr en topp moderne bilpark der du kan velge mellom mange ulike bilkategorier. Er dere mange som reiser sammen, for eksempel hele familien, anbefaler vi en SUV. Reiser du alene eller veldig lett, kan en kompakt bil eller en av sportstypene være passende. Er det du trenger en helt vanlig sedan, har vi selvsagt det også. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil innen den kategorien du booker.

 
 • Cluj-Napoca Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  Ma. - Fr.08:30 - 19:00
  Lø.11:30 - 16:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Cluj-Napoca

Når du har bestemt deg for å ha leiebil i Cluj-Napoca, er det aller enkleste å foreta reservasjonen her på hjemmesiden. Klikk på stasjonen ovenfor for å få mer informasjon om hvilke kategorier som er tilgjengelige og hvilke fasiliteter som inngår. Her kan du også velge ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete hvis du reiser med barn. Hvis du i tillegg utfører betalingen her på hjemmesiden, er det meste klart når du kommer for å hente bilen din ved vår stasjon for bilutleie på Cluj-Napoca flyplass.

Hva du kan oppleve med leiebil i Cluj-Napoca

Begynn gjerne på det største torget i byen, der du finner en mengde bygninger fra 1700- og 1800-tallet i tillegg til flere restauranter og ikke minst St. Michaels kirke, som er et vakkert eksempel på gotisk arkitektur. Kjør videre til Transilvania etnografiske museum, der du vil få se noen virkelig flotte varianter av etnisk arkitektur. De botaniske hagene er også flotte. Fra vår stasjon for bilutleie i Cluj-Napoca sørger vi for at du kommer deg smidig rundt i byen og denne delen av Romania. Om tiden tillater det, anbefaler vi også et besøk i byens opera.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service