Bilutleie
Poznan
Kollaps
Polen // Poznan
Endre personlige detaljer

Leiebil Poznan: Sixt Bilutleie online

Som Polens første hovedstad beskrives Poznan gjerne som landets historiske vugge. I den middelalderske gamlebyen finner du blant annet Stary Rynek, det enestående sentraltorget som regnes som et av de fineste i Europa. Plassen er et naturlig samlingspunkt med en mengde hyggelige kaféer, restauranter og barer med et yrende folkeliv. Med leiebil i Poznan står du fritt til å oppdage byen og de omkringliggende områdene i ditt eget tempo. Hos Sixt kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler samt varebiler med ekstra god plass, eller du kan unne deg selv litt luksus med en sportsbil eller kabriolet. Velkommen til Sixt bilutleie i Poznan!

 
 • Poznan Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Bukowska 285
  60-189 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 23:00
  Sø.13:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Poznan Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Dworcowa 1 street
  61801 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Poznan?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Poznan flyplass (POZ) og ved sentralstasjonen i byen. Sixt sørger for at våre biler er forsikret slik at du kan kjenne deg trygg når du sitter bak rattet, og air condition kommer med de fleste av våre modeller. På våre nettsider kan du velge andre tilleggsgoder som blant annet GPS som gjør navigasjon enklere. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Poznan

Ta leiebilen til Ostrow Tumski, Katedraløya, hvor Poznan angivelig ble grunnlagt. Navnet tilsier at du her også finner flerfoldige religiøse byggverk med en flott byggestil. Srodka-distriktet like i nærheten har historisk vært tilholdssted for kjøpmenn og håndverkere, og derfor vil du kunne beundre mye middelaldersk arkitektur her. Et av de meste interessante områdene i Poznan er Malta med sin kunstgjorte innsjø. På ene siden av sjøen finner du skiløyper og på den andre siden et enormt badekompleks som blant annet huser er olympisk svømmebasseng. Er du sugen på billig shopping, kan et besøk det prisbelønte kjøpesenteret Stary Browar være verdt et besøk. Senteret er lokalisert i et gammelt bryggeri. Sixt bilutleie i Poznan gleder seg til å betjene deg i Polen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service