Bilutleie på Lodz

 

Mest populære i Lodz

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Lodz som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Lodz-stasjon

Adresse

aleja Unii Lubelskiej 1, 90-001 Lodz, Polen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
10:00 - 18:00

Våre tjenester ved Lodz

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt sin stasjon for bilutleie i Łódź sentrum er strategisk plassert for at du enkelt skal finne frem til oss, uansett hvordan du ankommer byen. Du kommer deg raskt til Łódź med jernbane fra flere store byer i Polen som Warszawa og Poznań, og fra du har forlatt toget, er det bare en rask spasertur til vår skranke. Det er holdeplasser for trikk og buss og like ved stasjonen, så om du allerede befinner deg i Łódź, er vi aldri langt unna. Attraksjoner som Józefa Piłsudskiego-parken med sin tilhørende zoo er en vakker grønn lunge midt i storbyen, men frister det mer med gunstig shopping, er det rikelig med muligheter for dette i de mange shoppingsentrene. Med motorvei 1 like ved, er du sikret rask transport ut av Łódź i nord- eller sørgående retning.
Hvordan skaffe leiebil i Łódź sentrum? Med leiebil fra Łódź sentrum kan du være sikker på at du får et pålitelig og bekvemt kjøretøy som tar deg dit du vil, når du vil. Velg blant økonomibiler til gode priser, praktiske familiebiler, robuste 4x4 eller minibusser dersom du har mange passasjerer. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Forhåndsbestill gjerne fri kjørelengde så du slipper å tenke på avstandene i Polen, og mange forsikringer er inkludert i leiebilavtalen. Oppgraderinger som garantert navigasjonssystem, barnesete til junior og ekstra sjåfør kan bestilles når du utfører din reservasjon. Sixt bilutleie i Łódź sentrum venter spent på ditt oppmøte.
Show more

Greit å vite når du leier på Lodz

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Lodz?
For å leie en bil med SIXT ved Lodz må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lodz.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Lodz?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 13 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Lodz

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Lodz?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Lodz?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Lodz

Vis mer