Bilutleie
Lodz
Kollaps
Polen // Lodz
Endre personlige detaljer

Leiebil Lodz: Sixt Bilutleie online

Severdigheter på rekke og rad og store fabrikk-kompleks, vitner om Lodz sin storhetstid i polsk historie. Med leiebil i Lodz kan du oppleve alt det som Polens tredje største by har å tilby på en praktisk og komfortabel måte. Som landets viktigste sentrum for tekstil, film, underholdning og kultur, er denne millionbyen et populært reisemål enten du kommer som ferierende eller i forbindelse med jobb. Hos Sixt bilutleie i Lodz kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra vår topp moderne bilpark. Prøv en romslige stasjonsvogn eller en elegant luksusbil etter dine behov og ønsker.

 
 • Lodz Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Gen. S. Maczka 35
  94-328 Lodz

  Ma. - Ti.09:00 - 17:00
  On.09:00 - 18:30
  To.11:00 - 17:00
  Fr.09:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Lodz Widzew Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  ul. Sluzbowa 8
  92-305 Lodz

  Ma. - Fr.09:30 - 15:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Lodz

  Sixt Bilutleie
  aleja Unii Lubelskiej 1
  90-001 Lodz

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Lodz, Polen

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Lodz og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du finner oss selvsagt ved sentrale knutepunkt som Lodz Lublinke flyplass (LCJ) og på sentralstasjonen. Alle våre modeller kommer med fri kjørelengde, slik at du ikke trenger å tenke på dette når du utforsker byen og området rundt. Tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåfør kan forhåndsbestilles på våre oversiktlige nettsider. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilmodellen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil naturligvis stå klar for deg ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Lodz

Som kultur-, film- og festivalhovedstad i Polen, går Lodz gjerne under kallenavnet "Hollylodz" etter sin navnesøster på den amerikanske vestkysten. Men byen har også en rekke historiske monumenter som er verdt å ta nærmere i øyesyn. Tar du turen nedover Piotrkowska-gaten, som er Europas lengste handlegate, ligger severdighetene på rekke og rad. Ulikt andre polske storbyer, oppstod sentrum av Lodz slik det fremstår i dag, først på 1800-tallet. Derfor er også byens arkitektur dominert av art nouveau-stilen som var gjeldende på denne tiden. Med Sixt bilutleie i Lodz ligger alt til rette for et besøk med kulturelt og historisk påfyll.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service