Bilutleie
David
Kollaps
Panama // David
Endre personlige detaljer

Leiebil David: Sixt Bilutleie online

Her i nærheten av den kjente kanalen som deler Nord- og Sør-Amerika i to, finner du Sixt bilutleie i David. Dette er en av de største byene i Panama, og rundt byen er det svært mye fint landskap som du best kan oppleve med ditt eget kjøretøy fra Sixt. I utvalget vårt finner du økonomibiler til forbausende lave priser, familiebiler til vanlig bruk, minibusser så det blir god plass til alle, eller 4x4 så du er godt utrustet til å dra på oppdagelsesturer i naturen rundt David. Heldigvis er air condition også alltid inkludert og vil komme godt med på disse breddegrader.

 
 • David Flyplass E. Malek
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • David Flyplass E. Malek

  Sixt Bilutleie
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan man ordner med leiebil i David

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i David og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får ubegrenset kjørelengde inkludert med samtlige modeller her, og dermed slipper du å holde øye med kilometertelleren. Vi har også en lang rekke tilleggstjenester og ekstra beskyttelse du kan skaffe deg for en rimelig penge. Siden mange kommer hit med fly, har vi lagt vår stasjon på David flyplass (DAV) der det er lett å finne oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i David

Siden Panama ligger svært langt sør, er faunaen her helt annerledes enn det vi er vant til hjemme i Norge, og foretar du en kjøretur rundt i David og omegn, vil du se mye fin natur og rikt dyreliv. Rett mot sør fra David ligger et stort våtmarksområde, og kommer du deg helt ut til kysten, er det en rekke strender som trolig vil friste. Ta deg også en tur rundt i bysentrum for å få en smakebit av atmosfæren i og kulturen. Ved å leie bil i David er mobilitet og fleksibilitet bare to av fordelene du får.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service