Bilutleie på David Flyplass E. Malek

 

Mest populære i David Flyplass E. Malek

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved David Flyplass E. Malek som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til David Flyplass E. Malek-stasjon

Adresse

Mayor Patricio Janson 001, 0831-02510 David, Panama
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 17:00

Våre tjenester ved David Flyplass E. Malek

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i David i Panama! Mange som reiser rundt i dette området av Sentral-Amerika, er på et eller annet tidspunkt innom byen David. Byen er hovedstaden i provinsen Chiriqui. På tross av størrelsen har byen en landlig følelse med jordbruk og kvegdrift som sine viktigste næringsveier. Sixt sin stasjon ligger sentralt plassert på flyplassen Enrique Malek International Airport (DAV). Du kan leie bil i David og tilbringe noen dager i byen, som blant annet har en stor park midt i sentrum der du kan slappe av i skyggen med en ferskpresset jus. Når du er klar for å reise videre, kan du for eksempel besøke kaffeplantasjene i Boguete eller det vakre landskapet ved Cerro Punto.
Rundreise i Panama med leiebil fra David

Rundreise i Panama med leiebil fra David

I vårt utvalg av kjøretøy i David kan du velge mellom praktiske sedaner og solide 4x4-modeller. Sixt sørger alltid for at du får en bil i kategorien du har valgt, men nøyaktig modell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For å gjøre oppholdet så enkelt som mulig for deg tilbyr vi henting og levering utenom kontorets vanlige åpningstider etter avtale. For mange er David en del av en større rundreise i Panama. Derfor har vi inkludert både air condition og fri kjørelengde når du leier bil fra oss. Du kan også reservere en GPS samt forhåndsbetale tollavgifter så du slipper å stresse med å ha nok mynter på veien. Vi tilbyr en rekke smarte forsikringer til gode priser, som tredjepartforsikring og kollisjonsskadeforsikring. Vi gleder oss til å hjelpe deg med en enkel og komfortabel bilreise.
Show more

Greit å vite når du leier på David Flyplass E. Malek

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på David Flyplass E. Malek?
For å leie en bil med SIXT ved David Flyplass E. Malek må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i David Flyplass E. Malek.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på David Flyplass E. Malek?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 29 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Service under og etter utleien
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på David Flyplass E. Malek

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på David Flyplass E. Malek?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på David Flyplass E. Malek?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to David Flyplass E. Malek

    Vis mer