Bilutleie på Tocumen Internasjonal Flyplass

 

Mest populære i Tocumen Internasjonal Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tocumen Internasjonal Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Tocumen Internasjonal Flyplass-stasjon

Adresse

Via Tocumen 1, 0831-02510 Panama, Panama
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdager
07:00 - 23:00

Våre tjenester ved Tocumen Internasjonal Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vil du på en ferie som både inkluderer urbane opplevelser og slaraffenliv på stranden, har du kommet til riktig sted. På Sixt sin filial for bilutleie på Tocumen internasjonale flyplass kan du velge blant et stort utvalg moderne kjøretøy til gunstige priser. Kategoriene vi tilbyr her er familievennlige sedaner, robuste 4x4 eller minibusser med opptil 15 seter. Hele Panama ligger til din rådighet med ubegrenset kjørelengde som kommer med samtlige modeller, og lokasjonstillegg er alltid forhåndsbetalt når du velger leiebil fra Sixt. Velg gjerne andre nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra forsikringer slik at du alltid kan føle deg trygg bak rattet. Sixt bilutleie på Tocumen internasjonale flyplass er klar til tjeneste for deg.
Hvordan leie bil på Tocumen internasjonale flyplass?

Hvordan leie bil på Tocumen internasjonale flyplass?

Tocumen internasjonale flyplass (PTY) betjener Panamas hovedstad og er en av de større lufthavnene i Mellom-Amerika. Det passerer årlig omtrent 14 millioner reisende gjennom terminalbygget, og Sixt sin oransje skranke på flyplassen er lett å få øye på. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med leiebil fra Tocumen internasjonale flyplass er det kun 20 minutters kjøring til storbyen, noe som gjør at du raskt kan komme i gang med ditt leiebileventyr.
På grensen mellom Nord- og Sør-Amerika

På grensen mellom Nord- og Sør-Amerika

Panama City er full av skyskrapere og elegante høybygg som gir deg en ordentlig urban følelse, og noen minutters kjøring mot nord finner du tett regnskog full av hemmeligheter. Ved kysten i Panama City er det lange, deilige strender og et hav med herlige badetemperaturer, og om kvelden kan du kjøre inn til byen og nyte en deilig middag på en av de mange restaurantene. I Panama er kostnadene svært lave, noe som gjør shopping i storbyen til en morsom og rimelig opplevelse. Med leiebil fra Tocumen internasjonale flyplass får du full reisefrihet og verdi for pengene.
Show more

Greit å vite når du leier på Tocumen Internasjonal Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Tocumen Internasjonal Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Tocumen Internasjonal Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tocumen Internasjonal Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Tocumen Internasjonal Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 177 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Tocumen Internasjonal Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Tocumen Internasjonal Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Tocumen Internasjonal Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Tocumen Internasjonal Flyplass

Vis mer