Bilutleie på Graz

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Graz-stasjon

Adresse

Kaerntner Str. 44, 8020 Graz, Østerrike
Mer informasjon

Åpningstider

Man
07:30 - 16:00
Tir
07:30 - 17:00
Ons - Fre
07:30 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Graz

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med utgangspunkt i Sixt sin stasjon for bilutleie i Graz kan du se et av Østerrikes flotteste bysentrum som har en blanding av både gammelt og nytt. Byens atmosfære og utseende vil sende deg langt tilbake i tid, og herfra kan du enkelt foreta dagsturer til fjellet Schöckel hvor du kan nyte det flotte landskapet. Overgangen fra offentlig transport til din egen leiebil vil foregå smertefritt ettersom vi ligger godt plassert i Graz by, med Don Bosco togstasjon bare noen meter unna. Det ligger også bussholdeplass like ved togstasjonen, og hovedvei nummer 70 ligger like fremfor deg når du har forlatt utleiestasjonens parkeringsplass. Du er sikret topp service og full reisefrihet dersom du velger leiebil i Graz fra Sixt.
Hvordan skaffe leiebil i Graz?

Hvordan skaffe leiebil i Graz?

Velg blant et vell av kategorier fra vår utleiestasjon i Graz. Her vil du finne kjøretøyet som passer for deg, uansett om dere er mange eller få. Vi tilbyr familiebiler og økonomibiler til svært rimelige priser, 4x4 som er svært praktisk i fjellandet Østerrike, minibusser med god plass eller en luksusmodell så du kan kjøre rundt med stil. Har du smarttelefon, kan du bruke appen vår og velge deg modell ved utlevering, og du kan også hente og levere kjøretøyet akkurat når det passer deg. De fleste modeller kommer med fri kjørelengde og vinterdekk når det er behov for dette, og air condition er også et kjærkomment ekstragode. Andre oppgraderinger som tilleggsforsikringer, GPS eller barnesete kan bestilles online eller per telefon. Sixt bilutleie i Graz venter på å ta deg godt imot.
Show more
Greit å vite når du leier på Graz
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Graz?
For å leie en bil med SIXT ved Graz må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Graz.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Graz?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 615 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Graz

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Graz?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Graz?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Graz

Vis mer