Bilutleie i Graz

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Graz

Hvordan skaffe leiebil i Graz?

Hvordan skaffe leiebil i Graz?

Graz er den største byen i det sørlige Østerrike med over 300 F000 innbyggere, og det er en særdeles vakker by som bør inkluderes under ethvert opphold i dette landet. Her finner du underholdning og opplevelser for alle aldersgrupper, og leiebil i Graz vil fort vise seg helt nødvendig, ettersom severdighetene ligger som perler på en snor. Kategoriene som Sixt gir deg, er økonomibiler som gir en rimelig mulighet for ditt reisebudsjett, praktiske familiebiler, romslige minibusser, eller luksusbiler som gjør deg til en lokalkjendis. Sixt står klar til å hjelpe deg med en komplett leiebilopplevelse. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Graz og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Utforsk så mye du vil av gatene i byen med ubegrenset kjørelengde som alltid er inkludert, og det gjelder også air condition. Velg deg også andre nyttige tilleggsgoder som barnesete og ekstra sjåfør, og med vår smarttelefonapp kan du velge bilmodell ved utlevering. Dessuten er det døgnåpent både for henting og levering av bilen.
Hva du kan oppleve med leiebil i Graz Graz vil holde deg travelt opptatt grunnet alt stedet inneholder av muligheter. Besøk de flerfoldige museene, som Det naturhistoriske museum, Trikkemuseet og Våpenmuseet. Du vil også kunne finne din favorittrestaurant mens du kjører gatelangs, og ta en kaffe på en koselig kafé i en av de trange gatene som har sin egen atmosfære. Kjør til byens største kirke, som har et spir som rager over 100 meter over bakken, og etterpå kan du kjøre til det storslåtte Eggenberg slott. Gamlebyen er en nødvendighet for alle besøkende, og det er heller ikke langt å kjøre til Ungarn og Slovakia på de moderne motorveiene. Sixt bilutleie i Graz venter spent på ditt oppmøte.
Show more
Greit å vite når du leier i Graz
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Graz?
For å leie en bil med SIXT ved Graz må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Graz.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Graz?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Graz. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 900 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Graz

Hva trenger jeg for å leie en bil i Graz?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Graz?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Graz?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Graz

Vis mer