Bilutleie
Dornbirn
Kollaps
Østerrike // Dornbirn
Endre personlige detaljer

Leiebil Dornbirn: Sixt Bilutleie online

Dornbirn ligger i staten Vorarlberg helt i det vestlige Østerrike, og byen er et viktig senter i denne regionen, ettersom den har et innbyggertall på rundt 50 000. Å ha en leiebil i Dornbirn er svært ettertraktet, siden du på kort tid kan besøke land som Tyskland, Liechtenstein og Sveits. Sixt er ditt naturlige valg, siden vi har lang erfaring i bransjen og stadig oppgraderer vår bilflåte. Kategoriene du kan velge med Sixt, dekker omtrent alle behov. Vi har vanlige og praktiske familiebiler, økonomibiler for alenereisende, eller luksusmodeller for deg som vil ha noe spesielt.

 
 • Dornbirn

  Sixt Bilutleie
  Messestrasse 1
  6850 Dornbirn

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Dornbirn?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Vorarlberg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med ubegrenset kjørelengde som kommer med alle våre modeller kan du se så mye du vil av denne unike regionen uten å tenke på kilometerstanden. Air condition er vanligvis inkludert. Flere ekstragoder er alltid tilgjengelig, og vi har døgnåpent for innlevering av leiebilen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Dornbirn

Kjør til byens gamle markedsplass, som er et av byens naturlige sentrum og møtested for mange. Her kan du se myldrende folkeliv og skue mot bygninger i ekte østerriksk arkitektur. Flere småsamfunn finnes i nærheten med en helt unik atmosfære som bare finnes i fjellheimene som Østerrike er kjent for, og selvsagt florerer det av herlige alpinanlegg hvor du kan boltre deg i løypene. Besøk det unike landet Liechtenstein, og Sveits også ligger bare en kjapp kjøretur unna med alle sine muligheter. Sixt bilutleie i Dornbirn venter på å få gitt deg nøklene i hånden.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service