Bilutleie på Dornbirn

 

Mest populære i Dornbirn

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Dornbirn som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Dornbirn-stasjon

Adresse

Messestrasse 1, 6850 Dornbirn, Østerrike
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 15:00

Våre tjenester ved Dornbirn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I det vestlige Østerrike, der det er kort avstand til både Tyskland og Sveits, ligger Sixt sin stasjon for bilutleie i Dornbirn. I området rundt byen er det mange severdigheter å oppleve. Ta for eksempel en kjøretur langs bredden til Rhinen eller Bodensjøen som er en av de største i Sentral-Europa og som grenser mot tre forskjellige land. Rundt 1 kilometer unna vår filial ligger togstasjonen Dornbirn Schoren Bahnhof, som du kan ta taxi fra for å møte oss, eller du kan gå av på en av bussholdeplassene like i nærheten. Straks du har rullet ut fra parkeringsplassen, vil du snart befinne deg på motorveien E60, som vil ta deg raskt fram til din destinasjon. Ettersom vi er en av de største og mest erfarne leiebilformidlerne på markedet, er du sikret en helhetlig leiebilopplevelse når du velger leiebil fra Sixt.
Hvordan skaffe leiebil i Dornbirn?

Hvordan skaffe leiebil i Dornbirn?

Du vil enkelt kunne finne en leiebil fra Dornbirn stasjon som passer for dine reiseplaner, enten du besøker Østerrike i forbindelse med jobb eller som ferierende. Kategoriene vi kan by på er sedan og stasjonsvogn for dagligdags bruk, økonomibiler til konkurransedyktige priser, minibusser og varebiler dersom du har flyttelass eller trenger mye bagasjerom eller en luksusmodell som vil vekke oppsikt gatelangs. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Innlevering av bilen kan utføres når som helst, og Østerrike ligger fritt for dine føtter med ubegrenset kjørelengde som følger med, uansett valgt kategori. Oppgraderinger som GPS og barnesete til minsten er alltid tilgjengelige, så det vil ikke mangle på noe når du velger leiebil fra Sixt i Dornbirn.
Show more

Greit å vite når du leier på Dornbirn

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Dornbirn?
For å leie en bil med SIXT ved Dornbirn må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dornbirn.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Dornbirn?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 183 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW X1
BMW X1
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 1 Series
BMW 1 Series
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer

Vanlige spørsmål om leie på Dornbirn

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Dornbirn?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Dornbirn?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?