Bilutleie
Ski
Kollaps
Norge // Ski
Endre personlige detaljer

Leiebil Ski: Sixt Bilutleie online

Når du befinner deg i Østfold, kan det være praktisk med en leiebil fra Sixt bilutleie i Ski. Vi tilbyr biler i alt fra økonomiklassen til luksusklassen. Hva med en Volvo V60 eller kanskje passer det deg bedre med en Mercedes Benz eller lignende? Selv om vi ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, har vi mange valgmuligheter innenfor de ulike kategoriene. Leiebilen kan også tilpasses dine behov med ekstratjenester som GPS eller barnesete. Enten du er i kommunen på forretningsreise eller er fastboende og har behov for en ekstra bil, vil du finne løsninger via Sixt bilutleie i Ski.

 
 • Ski

  Sixt Bilutleie
  Nygårdsveien 67
  1423 Ski

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Ski

Alle våre leiebiltjenester kan bestilles via våre nettsider, og du finner mer informasjon om hvilke leiebiler vi kan tilby i Ski i sørøst-Norge ved å bevege musepekeren over bildene. Med forhåndsbestilling og betaling via internett, vil leiebilen stå klar til deg i henhold til avtale når du kommer for å hente bilen ved vårt utleiekontor. Vi kan ikke garantere en spesifikk bilmodell, men gir deg alltid en leiebil i Ski innenfor ønsket kategori og med de tilleggstjenester som du har bestilt. Ta gjerne kontakt med våre medarbeidere for mer informasjon.

Oppdag Østlandet med leiebil fra Ski

Ski kommune ligger en kort tur sør for Oslo, og med leiebil fra Sixt har du både hovedstaden og østlandsområdet innenfor rekkevidde. En god transportmåte er å benytte seg av en leiebil i Ski, ettersom det kan være noen kilometer mellom de ulike attraksjonene. Det er også enkelt å benytte leiebilen til å ta seg inn til Norges hovedstad, eller sørover mot de nærliggende byene Moss og Halden eller kanskje østover mot svenskegrensen. Om du besøker Ski med barn, bør du kjøre til nærmeste fornøyelsespark, nemlig Tusenfryd. Sommerstid er det også en rekke tjern og ferskvann som byr på hyggelige og naturskjønne opplevelser. For blåturen eller kollegafesten kan det være et godt alternativ å kjøre til Perfect Escape, som byr på adrenalinfylte opplevelser for både store og små.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service