Bilutleie på Porsgrunn

 

Veibeskrivelse til Porsgrunn-stasjon

Adresse

Norkynvegen, 3917 Porsgrunn, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved Porsgrunn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Porsgrunn! Porsgrunn er så godt som smeltet sammen med Skien, og i et av Norges største byområder er det mye gammel industrihistorie langs veiene. Stasjonen til Sixt er praktisk plassert like ved Porsgrunn togstasjon, og med flere bussholdeplasser like ved er vi lett tilgjengelig for tilreisende som benytter kollektive transportmidler. Rett mot vest ligger Downtown kjøpesenter som gir deg gode shoppingmuligheter, og DuVerden sjøfartsmuseum og vitensenter ligger like ved. På andre siden av Porsgrunnselva ligger porselensfabrikken som er kanskje Norges mest kjente, og det er også kort vei til E18 som raskt tar deg mot både øst og vest langs kysten. Fra Porsgrunn er det kort vei til byene Larvik, Sandefjord og Tønsberg mot vest, og i sommersesongen går det fort å komme seg til Bø Sommarland som er et paradis for barn.
Det er problemfritt å leie bil hos Sixt i Porsgrunn

Det er problemfritt å leie bil hos Sixt i Porsgrunn

Sixt har over 100 år med erfaring fra kjøretøyutleie, og å gi kundene våre gode opplevelser. Bilparken vår består utelukkende av moderne og pålitelige kjøretøy som jevnlig oppdateres. Her finner du kategoriene familiebiler som er enkle og praktiske i bruk, kompaktbiler som er rimelige i drift, premium-biler for den som krever høy komfort, minibusser med mange seter, eller solide SUV-er med god framkommelighet overalt i Norge. Sixt kan garantere at du får leiebil i Porsgrunn i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Siden vi alltid setter sikkerhet høyt inkluderer vi flere forsikringer i prisen, og klimaanlegg er installert i samtlige modeller. Det kan også være smart å benytte seg av tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til junior.
Show more

Greit å vite når du leier på Porsgrunn

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Porsgrunn.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Porsgrunn?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Porsgrunn?
Bestill en langtidsleie ved Porsgrunn ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie på Porsgrunn

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Porsgrunn?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Porsgrunn

Vis mer